Följ med på Elmia Subcontractor! Ställ ut i IUC-montern 2023

Tag plats i IUC-montern 2023

Nu finns möjlighet att nätverka, möta kunder och leverantörer med er egen plats i IUC Sveriges Elmia-monter där vi på IDC har en dedikerad yta.

Elmia Subcontractor är Norra Europas ledande underleverantörsmässa, en mötesplats för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner ni också IUC-montern, som samlar industriföretag från Värmland, Skåne och Skaraborg under ett och samma tak. Ett smart utställarkoncept där IUC erbjuder företagen en bekymmerslös och bekväm Fullservicelösning.

IUC-montern är ett samarbete mellan IUC Sverige, IUC Stål & Verkstad, IUC Syd och IDC West Sweden som i år samlar runt 15 industriföretag från de olika regionerna.

Fokusera på era besökare så sköter vi resten

Det skall vara enkelt! Grundidén med IUC:s samlingsmonter på Elmia Subcontractor är att ni skall kunna släppa allt det praktiska som har med utställandet att göra. Då kan ni fokusera på det ni först och främst är där för, nämligen att nätverka, skapa leads, träffa kunder och leverantörer.

Detta ingår i vår fullservicelösning:

  • Färdigmonterad och inredd monterplats utformad utifrån era egna önskemål. Allt står klart när ni anländer till första mässdagen.
  • Servicecenter: Här finns våra montervärdar som hjälper er som utställare tillrätta, ger praktiskt stöd och teknisk support om problem uppstår.
  • Café och möteslounge där vi serverar enklare maträtt, dryck, kaffe, färsk frukt och fika under hela veckan. I loungen kan ni sitta ifred och diskutera och planera med era monterbesökare och kunder. Här finns också ett mindre mötesrum om ni vill sitta mer enskilt och prata i lugn och ro.
  • Möjligheterna till nätverkande och att skapa nya kontakter är stora eftersom ni deltar tillsammans med ett gäng andra spännande och engagerade företag inom industrin.
  • Afterwork – Lär känna de övriga monterdeltagarna under lättsammare former ihop med god mat och dryck
  • Lunchservice till självkostnadspris. Om ni vill käka er lunch i vårt café eller i er egen monterdel tar vi upp beställningar på vårt morgonmöte och serverar den mellan kl 12-13.
Välkommen att boka din plats i vår fullservicelösning!

Hör av dig till Veikko Turunen (se kontaktinfo nedan) för mer information kring kostnad och annan information. Delägarföretag har möjlighet att boka plats till reducerat pris, observera att vi har begränsat antal platser och vi tillämpar principen ”först till kvarn”.

Entrébiljett till mässan

Du kan redan nu gå in och förregistrera din biljett inför ditt besök på Elmia Subcontractor.

Hämta din kostnadsfria biljett


Om IUC Sverige

IUC är en nationell resurs för ökad konkurrenskraft i svensk industri. Med 22 regionala bolag är de den företagsnärmaste aktören mot industriella små och medelstora företag (SME). IUC Sverige ägs av 12 regionala självständiga IUC-bolag varav IDC West Sweden AB är ett. Huvudinriktningen är att genomföra utvecklingsprojekt tillsammans med framför allt små och medelstora företag. Läs mer om IUC Sverige här.

Gå till IUC Sveriges hemsida

Om du vill veta mer eller boka en plats

Hör av dig till Veikko eller Josef för mer information eller bokning.

Affärsutvecklare

0500-50 25 22

Veikko Turunen

Affärsutvecklare

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 22

Chef för Tillämpad Innovation

0500-50 25 25

Josef Adolfsson

Chef för Tillämpad Innovation

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 25

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

IDCs erbjudande | Information

Säkra din plats i IUC montern på Elmia Subcontractor 2024!

Elmia Subcontractor är norra Europas största underleverantörsmässa och mötesplatsen för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner…

26 mars, 2024 — Lästid 3 min

Tips från IDC

IDC tipsar: Företag med lösningar inom mobilitet kan få hjälp att lansera i USA

Nu finns det möjlighet för svenska små och medelstora företag inom mobilitet att delta i programmet Berkeley SkyDeck i USA…

26 april, 2024 — Lästid 3 min

Projekt | Samverkan

Yrkestrainee Skaraborg – studentarbeten hos Dafgårds och CIDAN

Målet med Yrkestrainee Skaraborg är att ta fram utbildningsupplägg på utbildningar inom teknik och tillverkning, där relevanta delar av kursen…

26 april, 2024 — Lästid 2 min

Projekt | Samverkan

Workshop om ekonomisk motivering av cirkularitet

Inom ramen för projektet REFUSE hölls nyligen en workshop om att mäta och ekonomiskt motivera cirkularitet och rekonfigurerbarhet. Besökarna möttes…

22 april, 2024 — Lästid 3 min