Industriell Dynamik logotyp

Industriell Dynamik

Experthjälp när du stöter på en utmaning, kontakta Industriell Dynamik.

IDC West Sweden AB är del i nätverket Industriell Dynamik. ID-nätverket har sjutton medlemsorganisationer med expertis inom olika industriella områden. Nätverket är en resurs för teknik- och affärsutveckling riktad till små och medelstora industriföretag i Västra Götaland.

Syfte och mål med projektet – utvecklingskraft och innovation

Industriell Dynamik är ett regionalt nätverk inom Västra Götaland med syfte att ge industriföretag tillväxt och stärkt konkurrenskraft genom ökad utvecklingskraft och support för innovation. Projektet vill stärka förnyelse, tillväxt och konkurrenskraft i existerande företag men också skapa ett närmande mellan regionens företag och den akademiska världen. Industriell Dynamik har som mål att ge industriföretag tillväxt och stärkt konkurrenskraft genom ökad utvecklingskraft och support för innovation.

C&D Snickeri tillverkningsmiljö

Så här kan ID-nätverket vara till hjälp

Industriell Dynamik jobbar för att hjälpa till att utveckla företag, innovationer, produkter och tjänster. De hjälper till att effektivisera tillverkning och processer, ger omvärldsbevakning och hjälper till med EU-ansökningar och regional/nationell finansiering. Nätverket erbjuder även råd om EU-direktiv, standarder, tullregler, export/import och patent. De testar, certifierar och kan hjälpa till att hitta agenter, leverantörer och andra affärspartners i Sverige och utomlands.

En dedikerad kontaktperson och kostnadsfri rådgivning

Genom nätverket erbjuder vi bland annat kostnadsfri behovsanalys och kontakt med experter inom rätt område. När du vänder dig till ID-nätverket blir du tilldelad en kontaktperson som är din kontakt i det rådgivande arbetet. Våra delägarföretag erbjuds upp till åtta timmars kostnadsfri konsultation via våra kontaktpersoner i ID-nätverket.

IDC Skövde

Här är medlemmarna i Industriell Dynamik

Finansiärer

Industriell Dynamik finansieras av Västra Götalandsregionen som arbetar aktivt med att samordna och finansiera projekt som stimulerar kompetensutveckling, innova­tionskraft och affärsmöjligheter för näringslivet i Västra Götaland. Allt i nära samverkan med universitet, högskolor, kommuner, organisationer, näringsliv samt statliga och internationella organ.

Västra götalandsregionen logotyp

Mer information

För mer information – se Industriell Dynamiks hemsida

industrielldynamik.se

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss om du vill ha mer information eller har andra frågor om projektet.

Industriell utvecklare

0500-50 25 22

Johan Svensson

Industriell utvecklare

Jag börjar med att berätta lite mitt om personliga foto. Tanken är att försöka visa vad mitt största intresse är; skog och jakt. Men mycket tid går även åt för löpträning, skidåkning, familjeliv med två barn och vår nya familjemedlem, hundvalpen Diza.

Jag har jobbat med produktutveckling och finansiering här sedan 2012 och fungerar även lite som en länk mellan småföretagen och akademin. Det innebär att jag lyssnar av företagens behov och utmaningar och hjälper dem hitta en lösning. Det kan vara hjälp i form av samverkan med andra företag, forskningsinstitut eller konsulter. Det är fantastiskt roligt att tillsammans med företagen hitta en lösning och på så sätt få uppskattning för vårt jobb.

IDC skulle jag sammanfatta med orden lyhörd, nyfiken och engagerad. För att förstå företagens behov behövs mycket av dessa egenskaper.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 22

Industriell utvecklare

0500-50 25 14

Tobias Björck

Industriell utvecklare

Här kommer du snart kunna läsa lite mer om just denna fantastiska medarbetare. Sidan är under uppbyggnad.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 14