Industriell Dynamik logotyp

Industriell Dynamik

Experthjälp när du stöter på en utmaning

IDC West Sweden AB är del i nätverket Industriell Dynamik. ID-nätverket har sjutton medlemsorganisationer med expertis inom olika industriella områden. Nätverket är en resurs för teknik- och affärsutveckling riktad till små och medelstora industriföretag i Västra Götaland, som ger råd löser problem och startar utvecklingsprojekt.

Syfte och mål med projektet – utvecklingskraft och innovation

Industriell Dynamik är ett regionalt nätverk inom Västra Götaland med syfte att ge industriföretag tillväxt och stärkt konkurrenskraft genom ökad utvecklingskraft och support för innovation. Projektet vill stärka förnyelse, tillväxt och konkurrenskraft i existerande företag men också skapa ett närmande mellan regionens företag och den akademiska världen. Industriell Dynamik har som mål att ge industriföretag tillväxt och stärkt konkurrenskraft genom ökad utvecklingskraft och support för innovation.

C&D Snickeri tillverkningsmiljö

Så här kan ID-nätverket vara till hjälp

Industriell Dynamik jobbar för att hjälpa till att utveckla företag, innovationer, produkter och tjänster. De hjälper till att effektivisera tillverkning och processer, ger omvärldsbevakning och hjälper till med EU-ansökningar och regional/nationell finansiering. Nätverket erbjuder även råd om EU-direktiv, standarder, tullregler, export/import och patent. De testar, certifierar och kan hjälpa till att hitta agenter, leverantörer och andra affärspartners i Sverige och utomlands.

En dedikerad kontaktperson och kostnadsfri rådgivning
Johan Lundahl - industriell dynamik

Johan Lundahl är kontaktperson för Industriell Dynamik hos oss på IDC. Han hjälper dig som företag att hitta rätt.

Genom nätverket erbjuder vi bland annat kostnadsfri behovsanalys och kontakt med experter inom rätt område. När du vänder dig till ID-nätverket blir du tilldelad en kontaktperson som är din kontakt i det rådgivande arbetet. Våra delägarföretag erbjuds upp till åtta timmars kostnadsfri konsultation via våra kontaktpersoner i ID-nätverket.

Här är medlemmarna i Industriell Dynamik

Finansiärer

Industriell Dynamik finansieras av Västra Götalandsregionen som arbetar aktivt med att samordna och finansiera projekt som stimulerar kompetensutveckling, innova­tionskraft och affärsmöjligheter för näringslivet i Västra Götaland. Allt i nära samverkan med universitet, högskolor, kommuner, organisationer, näringsliv samt statliga och internationella organ.

Västra götalandsregionen logotyp

Mer information

För mer information – se Industriell Dynamiks hemsida

industrielldynamik.se

Vill du veta mer?

Hör av dig till Johan om du vill ha mer information eller har andra frågor om projektet.

Industrial developer

0500-50 25 15

Johan Lundahl

Industrial developer

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 15

NYHETER OM PROJEKTET industriell dynamik

IDCs erbjudande | Projekt

Industriell Dynamik välkomnar fler att nyttja nätverket

Industriell Dynamik, ID, är ett nätverk i Västra Götalandsregionen vars syfte är att ge maximal nytta till regionens tillverkande företag…

23 mars, 2018 — Lästid 3 min