IDC tipsar: Karriärmässan Framtid 2021

Karriärmässan Framtid är en mötesplats för studenter och arbetsgivare i Skövde och Skaraborg. Det är en arbetsmarknadsdag som lockar cirka 700 – 1 000 besökare och 35 – 40 utställare varje år och som erbjuder en fantastisk möjlighet att koppla samman studentlivet med näringslivet. Mässan hålls i år helt digitalt via en webbaserad plattform vilket gör att fler kan delta.

IDC vill tipsa om Karriärmässan Framtid som en viktig kontaktyta där människor från näringsliv och offentliga organisationer kan möta Högskolan i Skövdes studenter.

Tid: 
Plats: Online

Mässan ger företag möjlighet att säkerställa sin framtida kompetensförsörjning

Inför mässan kommer både organisationer och studenter skapa profiler som sedan matchas mot varandra. Både studenter och du som företag kan initiera kontakten. Ditt företag kommer ha möjlighet att själv uppdatera profilen med text, bilder, videos och obegränsat antal representanter som hanterar sidan och exempelvis ansvarar över olika chattrum. Det kommer finnas möjligheter för videosamtal och livechattar med studenter. Du kan dessutom skapa olika diskussionsämnen, förslagsvis kopplade till de jobb som annonserats ut, där studenter kan boka in sig på olika tider.

Möjligheter med en digital mässa

Ett digitalt event möjliggör att fler organisationer kan medverka på distans. Du som utställare behöver inte tänka på saker som restider, traktamenten eller frakt av montrar. Allt du behöver är en dator med internetuppkoppling, videokamera, mikrofon samt avsatt tid för personal.

Olika typer av deltagande
  • Bas: 8 000 kr. Fullt deltagande ingår för er organisation.
  • Guld: 10 000 kr. Allt som ingår i Bas samt större plats för er logga. Ni kommer även erbjudas större exponering i sociala medier när vi marknadsför eventet till studenterna. (10 platser)
  • Diamant: 12 000 kr. Utöver Guld ges er organisation möjlighet att skicka videoklipp och bilder till oss som vi lägger ut på sociala medier och ni kommer alltid att användas i den språkliga kommunikationen mot studenterna. Både i sociala medier och på studentplattformen canvas. (5 platser)

Läs mer på mässans hemsida

Utställande organisationer ska erbjuda studenterna deltidsjobb vid sidan av studierna, sommarjobb eller jobb efter avklarade studier. Dessutom kan de under eventet erbjuda samarbeten inför exempelvis examensarbete.

Fyll i anmälningsformuläret

Information om digital Karriärmässan Framtid

Användarguide digital Karriärmässan Framtid

Sista anmälningsdag är 22 februari. 
När anmälan är godkänd får du tillgång till plattformen.
Frågor hänvisas till projektledare Tommy Borovac

Vill du veta mer om frågor som rör kompetens?

Hör av dig till Susanne så berättar hon mer om Karriärmässan framtid och andra insatser som rör kompetens.

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

0500-50 25 17

Susanne Yngve

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 17

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Tips från IDC

IDC tipsar: Karriärprogram som erbjuds av Skövde Kommun

Karriärprogram Ett satsning som erbjuds av Skövde Kommun. Det är ett karriärprogram för ”international professionals” i Skaraborg och masterstudenter vid…

8 februari, 2024 — Lästid 2 min

Projekt | Samverkan

Från vision till verklighet

ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde är initiativet som startade redan 2014, då med arbetsnamnet Kunskapsdriven industri. I samband med…

30 oktober, 2023 — Lästid 14 min

Projekt | Samverkan

Klurigt klimatsmart - plastklämmor får nytt liv!

Det ena företaget hade fler plastklämmor än de visste vad de skulle göra med, medan det andra företaget behövde plastgranulat…

4 april, 2024 — Lästid 4 min

Information | Samverkan

Årets Karriärlunch har gått av stapeln

Karriärlunchen är ett initiativ som tagits för att skapa nätverk mellan gymnasieelever från teknik- och industritekniska programmen i Skaraborg, högskolestudenter…

14 december, 2023 — Lästid 3 min