Fokusträff i Monitor gav idéer till uppföljning

Under höstens Fokusträff med Monitor ERP System träffades nära 70 deltagare från den tillverkande industrin på ASSAR. Det blev värdefullt erfarenhetsutbyte i användandet av G4 och G5, Fokusträffen gick fort och redan nu bjuder vi in till ytterligare möjligheter att utveckla ditt affärssystem.

Innan träffen fick deltagarna möjlighet att ställa frågor för att Fokusträffens innehåll skulle bli så behovsanpassat som möjligt. Frågor som kom upp handlade till exempel om hur anpassningsbart Monitor är, hur man bygger upp grunddata, maskinkostnad, personalkostnad med mera.

Skapa Digiresan efter dina behov

Några av frågorna har behov av större handlingsutrymme och under Fokusträffen berättade vi om Digiresan där ett begränsat antal platser finns kvar. Hittills har 70 företag valt att gå in i programmet! Som deltagare i Digiresan väljer du att utveckla ett eget case och det ingår bland annat 20 timmars coachning av en expert där en utveckling av affärssystemet Monitor passar väl in. Även andra typer av utmaningar som kanske din synlighet på sociala medier, din hemsida, behov av en ny robotcell eller kanske bättre kommunikation mellan systemen – är detta perfekta case att jobba med i Digiresan.

Kikar på case tillsammans

Vill du haka på Digiresan eller bara få lite mer information? Hör av dig till Marie eller Marie och boka in en tid kanske redan i januari där vi tillsammans kikar på möjliga case för ett deltagande i Digiresan.

Jag vill bli kontaktad

Tips och trix under Fokusträffen

Under Fokusträffen lämnade Jonas Persson från Monitor tips och trix i hur vi kan optimera användandet av Monitor. Visste du att det till exempel går att koppla PDF:er och bilder till Monitor, eller lägga ritningsinstruktioner till mobilen via Monitor?

Save the date

Dagens diskussioner väckte även en efterfrågan på fler möjligheter till erfarenhetsutbyte. Den 21 januari bjuder vi därför in till en nätverksträff för Monitor. Där får du möjlighet att diskutera just dina frågor och få konkreta tips att ta med hem till din verksamhet. Något som kan ge din verksamhet effekt direkt.

När: Tisdagen den 21 januari, kl. 9:30-11:30
Var: Material ConneXion på ASSAR i Skövde

Boka plats

Bilder från Fokusträffen

Vill du veta mer?

Hör av dig till Marie eller Marie om du vill veta mer om Digiresan eller Monitornätverket

Industriutvecklare tillverkning | Digitalisering & Kompetens

0500-50 25 11

Marie Brehag von Haugwitz

Industriutvecklare tillverkning | Digitalisering & Kompetens

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 11

Industriutvecklare tillverkning | Energiomställning, Kompetens & Digitalisering

0500-50 25 21

Marie Hult

Industriutvecklare tillverkning | Energiomställning, Kompetens & Digitalisering

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 21

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Nätverk | Projekt

Batteriteknikens möjligheter: “Gemensamt kan vi bidra till att Skaraborg står starkt och enat”

Möjligheterna inom batteriteknik var temat när Science Park Skövde och IDC West Sweden bjöd in företag och aktörer till en…

17 april, 2024 — Lästid 3 min

Tips från IDC

Johan tipsar: Checkar till utveckling av produktionen i industriföretag

Tillväxtverket erbjuder företag att söka stöd till sin utveckling inom två olika områden: Automation och produktionskompetens. Erbjudandet stärker företags långsiktiga…

19 april, 2024 — Lästid 4 min

Nätverk

Lyckad premiär för industrins nätverk för hållbarhet och cirkularitet

I en öppen workshop på ASSAR Industrial Innovation Arena samlades representanter från teknik- och industriföretag i Skaraborg för att diskutera…

16 april, 2024 — Lästid 3 min

Projekt | Samverkan

Klurigt klimatsmart - plastklämmor får nytt liv!

Det ena företaget hade fler plastklämmor än de visste vad de skulle göra med, medan det andra företaget behövde plastgranulat…

4 april, 2024 — Lästid 4 min