Förmåner för dig som delägare i IDC

Ett delägarskap i IDC innebär – utöver att du är med och påverkar utvecklingen av Skaraborgs tillverkande industri – bland annat rabatterade priser på bland annat webbaserade utbildningar och föredrag, kontorsmaterial och elförsörjning.

Manufacturing Guide – matchar produktidéer med leverantörer

Som delägare till IDC får du en kostnadsfri profil på både Manufacturing Guide och Qimtek (värde 7 800 kr) samt ett komboerbjudande om du önskar utökad synlighet.

Stora affärsmöjligheter

Manufacturing Guide och Qimtek är två kompletterande sajter med över 150 000 unika besökare varje år som söker både kunskap och leverantörer inom svensk tillverkningsindustri.

Om Manufacturing Guide

Manufacturing Guide har under flera års tid samarbetat med IUC Sverige och flera
IUC-bolag inom olika projekt med målet att stärka svensk industris konkurrenskraft. Sajten är i grunden en kunskapsdatabas inom produktionsteknik med över 600 beskrivna tillverkningsmetoder som lotsar besökare vidare till relevanta leverantörer.

Om Qimtek

Qimtek är Sveriges största marknadsplats för industrin där över 7 000 anslutna beställare får hjälp att matcha sina förfrågningar med leverantörer. Qimtek har ett kompetent sourcing-team som hjälper både inköpare och leverantörer att initiera lyckosamma affärer.

Kompletterande styrkor och räckvidd

Tillsammans har Manufacturing Guide och Qimtek drygt 150 000 unika besökare per år vilka söker både kunskap och leverantörer inom tillverkningsindustri. Deras överlappande innehåll och tjänster gör att de täcker ”Från produktidé till massproduktion” vilket också ligger till grund för en pågående satsning att stärka svenska innovationer.

Mer om Manufacturing Guide

Diploma — Sveriges största utbildningsplattform

Vi erbjuder våra delägarföretag möjligheten att teckna prisvärda licenser. Vi tror på långsiktigt lärande, på digitalisering och på vikten av att kunna vara flexibel i planeringen av sin tid för hållbar utveckling. Företaget Diploma Utbildning har digitaliserat landets mest populära utbildningar och har mer än 250 diplomerade kurser på sin webbportal. Några av de utbildningsområden som erbjuds:

 • Affärsutveckling
 • HR
 • Försäljning
 • CSR och horisontella principer
 • Ledarskap
 • Produktionsteknik
 • LEAN/Förbättringsarbete
 • Projektledning
 • Systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Styrelsearbete

Läs mer om erbjudandet för Diploma utbildningar här

Omvärldsbevakning – trender som påverkar svensk industri

Som delägare till IDC West Sweden får du exklusivt löpande omvärldsspaningar med fokus på trender som påverkar industrin och som kan ha påverkan på ditt företag. Med hjälp av Kairos Future plockar vi ut trender och ger dig exempel inom varje trend. Omvärldsspaningarna skickas ut via nyhetsbrev till våra delägarföretag fyra gånger per år.

Elavtal – Nordel Energi AB

Som delägare har du möjlighet att teckna elavtal via Nordel Energi AB.

Inköpsavtal – Staples

Som delägare handlar du material via Staples till ett reducerat pris.
Du behöver använda en rekvisition när du ska nyttja avtalet.

Klicka här för att öppna rekvisitionen som PDF

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss om du vill ha mer information eller har andra frågor om dina förmåner som delägare i IDC.

Ekonom och administratör

0500-50 25 04

Therese Rydberg

Ekonom och administratör

Jag valde att fota mig och hunden Milou för att han betyder väldigt mycket för mig. Jag är uppvuxen med både hund och katt runtomkring mig och har alltid velat ha en själv. Så förra sommaren, 2016, hämtade vi honom äntligen. Annars går fritiden åt till dotterns hästintresse, eller att bara umgås med familjen.

Sedan den 11 januari 2016 har jag arbetat som projektadministratör och från 1 december 2017 blir jag ekonomiansvarig. Tidigare jobbade jag som ekonomiassistent på barn- och utbildningsförvaltningen i Skara kommun. Det bästa med att jobba på IDC är variationen. Här händer olika saker varje dag och man får en personlig utveckling som inte förkommer någon annanstans.

Om jag ska beskriva IDC kortfattat får det bli med orden kreativt, utvecklande och framåt.

 

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 04

Chef för ekonomi, affärsutveckling och administration

0500-50 25 07

Christoffer Löfgren

Chef för ekonomi, affärsutveckling och administration

Här kommer du snart kunna läsa lite mer just denna fantastiska medarbetare. Sidan är under uppbyggnad.

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 07