I samarbete med Diploma Utbildningar och IUC Kalmar

Projekt | Utbildning

Delägarförmån - Sveriges största utbildningsplattform

Webbaserade utbildningar

I samarbete med Diploma Utbildningar och IUC Kalmar
Delägarförmån - Sveriges största utbildningsplattform
Webbaserade utbildningar

Företaget Diploma Utbildning har digitaliserat landets mest populära utbildningar och har mer än 400 diplomerade kurser på sin webbportal. Nu erbjuder vi våra delägarföretag möjligheten att teckna riktigt prisvärda licenser. Vi tror på långsiktigt lärande, på digitalisering och på vikten av att kunna vara flexibel i planeringen av sin tid för hållbar utveckling.

Efterfrågan på webbaserade utbildningar har de senaste åren ökat och kursutbudet i Diplomas utbildningar är anpassade efter detta. Här erbjuds bland annat utbildningar inom produktionseffektivisering, produktionsplanering, digitalisering och kompetensutveckling/kompetensfrågor.

Utbilda dig var du vill när du vill

  • Sveriges största utbildningsplattform
  • Fler än 400 diplomutbildningar online
  • Effektivare inlärning
  • Diplomerade kunskapstester
Utbildningarna ger personliga diplom

Efter genomförd utbildning tilldelas du ett personligt diplom, du kan även få utbildningen du genomfört specificerad. Att löpande ta del av Diplomas utbildningar bygger såväl kompetens som CV för deltagaren. Den som omedelbart omsätter sina nya kunskaper i verksamheten minns ungefär 90 procent efter två veckor vilket är väsentligt högre än traditionell utbildning. Kunskapen blir då relevant och får hög effekt.

Överblicka utvecklingen i teamet

Som ansvarig kan du enkelt följa era framsteg genom att överblicka hela personalgrupper eller gå ned på individnivå och följa varje framsteg. Med ett par enkla knapptryckningar får du en bra överblick på hur många utbildningar som genomförts i gruppen samt ett kvitto på att dina medarbetare har de kunskaper som krävs. Licensen är personlig och gäller under ett år.

Företag som är delägare i IDC erbjuds att teckna licens för ett år till specialpris. Det ger dig tillgång till Diplomas alla utbildningar. Kontakta Sara Gallus, Chef för Företagsutveckling på IDC, för mer information.

Läs mer om vårt delägarerbjudande


Med licens på Diploma har du även access till webbplatsen www.föredrag.se där du kan ta del av flera spännande föredrag inom olika områden.

Här finns fler än 400 föredrag inom hundratals ämnen och föreläsare. Bland annat försäljning, trender & framtid, motivation, verksamhetsutveckling och retorik.


Andra företag som använder Diploma Utbildningar

 

Vår partner IUC Kalmar har erbjudit möjligheten att ta del av Diploma Utbildningar till sina delägarföretag. Flera av dem har tagit del av erbjudandet och varit mycket nöjda.

 

Vi är jättenöjda! Det är ett superbra verktyg att lära sig mer av.

Heidi Dahlström, HR Manager på CNH Industrial Sweden AB

 

 

Om du vill veta mer

Hör av dig till Sara om du vill veta mer.

Chef för Företagsutveckling

0500 - 50 25 06

Sara Gallus

Chef för Företagsutveckling

Kontaktuppgifter

  • 0500 - 50 25 06

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova