Nätverk

FRAMFLYTTAT: Nätverksträff VD/Omvärld

Nobia, Tidaholm

Torsdagen den 4 juni, 12:30 - 15:30

FRAMFLYTTAT: Nätverksträff VD/Omvärld
Nobia, Tidaholm
Torsdagen den 4 juni, 12:30 - 15:30

OBSERVERA!

Särskilda riktlinjer gällande event och träffar med anledning av Covid-19 (Coronavirus):

Här finns mer information


Nätverket VD/Omvärld bygger på att deltagarna träffas för att ge och få signaler och erfarenheter samt omvärldsbevakning. Denna gång hålls nätverksträffen hos Nobia i Tidaholm.

Nobia är Europas ledande köksspecialist med cirka femton starka varumärken. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av kökslösningar. Nobia har cirka 6 300 medarbetare och en omsättning om cirka 13 miljarder kronor. Företaget står inför stora förändringar, vilket blir träffens fokus.

Dagen i korthet
 • 12.30 Vi startar träffen med en gemensam lunch.
 • 13.00 Presentation av företaget och dess resa, samt rundvandring i verksamheten.
 • 14.30 Bordet runt.
 • 15.30  Avslutning.
Syfte och målgrupp

Nätverkets målsättning är att ”Få och ge signaler för att ta med hem och använda”. Kort sagt, en operativ nytta. Syfte med nätverket är att ge deltagare ökade förutsättningar för att utveckla sina affärer. Fokuset ligger primärt på att skapa konkurrenskraft samt att ge förutsättningar för tillväxt. Målgruppen är företagsledare, VD:ar och platschefer etc. i regionen.

Tid: Torsdagen den 4 juni.
Plats: Mossebogatan 6, 522 30 Tidaholm

Om du vill veta mer

Är du intresserad av att delta på träffen eller gå med i nätverket, kontakta Lars.

Industriell utvecklare

0500-50 25 10

Lars Tööj

Industriell utvecklare

Jag har varit en del av IDC sedan 2009 och är i grunden civilingenjör. Under åren har jag arbetat med industriell utveckling på olika företag och har tidigare erfarenhet från ledningsarbete, affärsutveckling, marknadsarbete, produktutveckling, produktionsutveckling och produktion.

Jag har på senare år arbetat med cirkulär ekonomi och affärsmodellsinnovation och arbetar även på RISE i ett Vinnova-finansierat UDI-projekt; cirkulära möbelflöden. Jag gillar att jobba med förändring och utveckling och det erfarenhetsutbyte som skapas mellan företagen.

Det är det som är extra roligt med det här jobbet, att få vara med under företagens hela affärsutvecklingsresa och skapa förändring och förbättringar. Känslan av att få vara med och göra skillnad, den ger mycket energi tillbaka. Jag brinner verkligen för arbetet med tillverkande företag, att bidra till att vi har god konkurrenskraft.

IDC står för så mycket, men jag kan sammanfatta oss med orden ständig utveckling, företagsfokus och spridning av kunskaper och erfarenheter. Hur vi gör detta blir unikt för varje situation.

Jag tog med mig ett tennisracket till fotograferingen eftersom jag har spelat sedan jag var liten. Nu går mycket av fritid åt till mina barns olika intressen, bland annat handboll och löpning. Jag har även en golfbag men har inte spelat på länge, ambitionen finns och jag hoppas kunna ta upp det igen!

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 10

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
 • Europeiska Socialfonden
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Tillväxtverket
 • Vinnova
 • Västra Götalandsregionen