Projekt | Workshop

Hitta framtidens möjligheter med batteriteknik

ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Tisdag 10 september, 09.30-12.00

Anmäl här
Hitta framtidens möjligheter med batteriteknik
ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Tisdag 10 september, 09.30-12.00

Välkommen till en öppen workshop där vi fortsätter att utforska gemensamma möjligheter framåt. Genom att dela med oss av erfarenheter och arbeta tillsammans kan vi skapa lösningar, och nya produkter eller tjänster som inte finns idag. 

Under våren träffades deltagare från värdekedjan kring batteriteknik för att hitta framtidens möjligheter. Nu bjuder vi in till en uppföljande och fördjupad workshop, både för dig som deltog vid det förra tillfället och för dig som vill delta för första gången. Vi ses på ASSAR Industrial Innovation Arena och innoverar kring framtida affärsmöjligheter kring batteriteknik, pratar möjligheter och bollar idéer. 

Tid: Tisdag 10 september, 09.30-12.00
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Målgrupp: Aktörer i värdekedjan för batteriteknik i Skaraborg, på plats finns affärscoacher från Science Park Skövde och industriutvecklare från IDC West Sweden.

Boka din plats

För mer information kontakta
Carolina Green, 0708-73 14 15, 


Aktiviteten anordnas inom ramen för projektet Innovationsboost som finansieras av Europeiska Regionala UtvecklingsfondenVästra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.  I projektet samverkar Science Park SkövdeHögskolan i Skövde och IDC West Sweden. För innovation och hållbar omställning.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova