Just nu söker vi medarbetare - vill du växa tillsammans med oss?

IDC West Sweden AB är ett utvecklingsbolag för människorna i Skaraborgs tillverkande industri. Vårt uppdrag är att stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag.

Vi är en grupp människor med kompletterande personligheter och olika kompetenser. Vår bakgrund och våra erfarenheter sträcker sig över en rad olika områden. Vi värdesätter att ha roligt ihop och att alla ska känna sig som en del i en gemenskap, vi vill helt enkelt utvecklas tillsammans!

Vi ägs av cirka 150 små och medelstora tillverkande industriföretag, och vi är inte vinstdrivande. Vår modell bygger på att ge hjälp till självhjälp och det som krävs av våra delägarföretag är en vilja att utvecklas – för en hållbar framtida industri.

Lediga tjänster på IDC

Just nu har vi lediga tjänster, vi växer och behöver anställa medarbetare inom flera olika områden. Tjänsterna finns beskrivna här på hemsidan och tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller bara vill veta mer om oss.

Gå till lediga tjänster

IDC – Skaraborgs utvecklingsbolag för industrin

Vi som jobbar på IDC driver en rad spännande projekt, insatser och utvecklingsinsatser tillsammans med våra delägarföretag inom olika områden som exempelvis utveckling, miljö, cirkulär ekonomi, material, produktutveckling, strategisk kompetensförsörjning, produktionseffektivisering, återbruk, marknad och social hållbarhet. Vi ses ofta som en ”kopplingsdosa” där industriföretagens behov aktivt identifieras och kopplas samman med resurser för utveckling.

IDCs medarbetare

Vår egen organisation är i en kontinuerlig utvecklingsprocess där vi alla är med och påverkar. När du söker ett jobb hos oss är det viktigt att du är intresserad av hållbarhet ur alla dimensioner – social, ekonomisk och ekologisk. Och att du vill utvecklas i frågor som mångfald, jämställdhet och inkludering för att kunna delta i vårt utvecklingsarbete och dela vår värdegrund.

Vi är nyfikna på dig, berätta mer

Låter det som en spännande arbetsplats kan det vara bra att veta att vi alltid intresserade av att komma i kontakt med människor som är nyfikna på att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Vi välkomnar all kontakt och intresseanmälan i dessa frågor till . Skicka oss det du tycker är relevant för en beskrivning av dig själv och berätta varför IDC intresserar dig.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Thomas om du har frågor kring våra lediga tjänster.

VD

0500-50 25 01

Thomas Nilsson

VD

Här kommer du snart kunna läsa lite mer om just denna fantastiska medarbetare. Sidan är under uppbyggnad.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 01

Dela Via