Just nu söker vi medarbetare - vill du växa tillsammans med oss?

IDC West Sweden AB är ett utvecklingsbolag för människorna i Skaraborgs tillverkande industri. Vårt uppdrag är att stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag.

Vi är en grupp människor med kompletterande personligheter och olika kompetenser. Vår bakgrund och våra erfarenheter sträcker sig över en rad olika områden. Vi värdesätter att ha roligt ihop och att alla ska känna sig som en del i en gemenskap, vi vill helt enkelt utvecklas tillsammans!

Vi ägs av cirka 160 små och medelstora tillverkande industriföretag, och vi är inte vinstdrivande. Vår modell bygger på att ge hjälp till självhjälp och det som krävs av våra delägarföretag är en vilja att utvecklas – för en hållbar framtida industri.

Lediga tjänster på IDC

Just nu har vi lediga tjänster, vi söker två Industriella utvecklare med fokus hållbar produktion.

Lär mer om våra lediga tjänster

IDC – Skaraborgs utvecklingsbolag för industrin

Vi som jobbar på IDC driver en rad spännande projekt, insatser och utvecklingsinsatser tillsammans med våra delägarföretag inom olika områden som exempelvis utveckling, miljö, cirkulär ekonomi, material, produktutveckling, strategisk kompetensförsörjning, produktionseffektivisering, återbruk, marknad och social hållbarhet. Vi ses ofta som en ”kopplingsdosa” där industriföretagens behov aktivt identifieras och kopplas samman med resurser för utveckling.

IDCs medarbetare

Vår egen organisation är i en kontinuerlig utvecklingsprocess där vi alla är med och påverkar. När du söker ett jobb hos oss är det viktigt att du är intresserad av hållbarhet ur alla dimensioner – social, ekonomisk och ekologisk. Och att du vill utvecklas i frågor som mångfald, jämställdhet och inkludering för att kunna delta i vårt utvecklingsarbete och dela vår värdegrund.

Vi är nyfikna på dig, berätta mer

Låter det som en spännande arbetsplats kan det vara bra att veta att vi alltid är intresserade av att komma i kontakt med människor som är nyfikna på att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Vi välkomnar all kontakt och intresseanmälan i dessa frågor till . Skicka oss det du tycker är relevant för en beskrivning av dig själv och berätta varför IDC intresserar dig.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Agneta eller Thomas om du har frågor kring våra lediga tjänster.

Kontorschef

0500-50 25 25

Agneta Larsson

Kontorschef

Jag började som projektledare på IDC i september 2017. Tidigare har jag jobbat i olika projekt, med Teknikcollege, både lokalt och regionalt och i grunden är jag gymnasielärare.

Mina styrkor är att jag är tydlig, prestigelös och nyfiken. Det jag gillar med jobbet på IDC är att det ger mig möjlighet att bidra till att vända delägarnas utmaningar till möjligheter, att vara en del i att arbeta för en starkare region samt att stötta medarbetarna i den ständiga utvecklingsresa som vi som utvecklingsbolag befinner oss i.

På min personliga bild har jag med mig en ”fjärilsblomma”,  jag fick mamman till den av några elever under mitt första år som lärare och har tagit skott och planterat om den i omgångar sedan dess. Jag gillar blommor, gillar att se saker växa och att vårda dem. Så när jag inte jobbar är jag gärna hemma och påtar i trädgården, tränar, är med familjen eller läser böcker.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 25

VD

0500-50 25 01

Thomas Nilsson

VD

Här kommer du snart kunna läsa lite mer om just denna fantastiska medarbetare. Sidan är under uppbyggnad.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 01

Dela via