Just nu söker vi medarbetare - vill du växa tillsammans med oss?

IDC West Sweden AB är ett utvecklingsbolag för människorna i Skaraborgs tillverkande industri. Vårt uppdrag är att stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag.

Vi söker just nu en Chef för avdelningen Tillämpad Innovation – är det dig vi söker?

Är du en kompetent ledare med stor erfarenhet från forskning, innovation och utveckling? Drivs du av en vilja till ständig utveckling? Vill du arbeta tillsammans med de ledande industribolagen i Skaraborg och bistå dem på deras fortsatta resa in i framtiden? Nu söker vi en Chef för avdelningen Tillämpad Innovation. I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Nexer Recruit.

Din vardag
Som Chef för avdelningen Tillämpad Innovation arbetar du operativt med att hjälpa företag i deras utveckling. Du är en god ledare som ingår i IDCs ledningsgrupp och leder ett team som brinner för att stärka den tillverkande industrin. Du rapporterar i denna befattning direkt till VD. Med en god omvärldskunskap samordnar avdelningen aktiviteter som leder till att resultat från forskning, innovation och produkt- och processutveckling kommer till nytta i tillverkande företag. I arbetsuppgifterna ingår också verksamhetsledning inom ASSAR Industrial Innovation Arena.

Vi är IDC

Vi som jobbar här är en grupp människor med kompletterande personligheter och en rad olika kompetenser. Vår bakgrund och våra erfarenheter sträcker sig över många olika områden. Vi värdesätter att ha roligt ihop och att alla ska känna sig som en del i en gemenskap, vi vill helt enkelt utvecklas tillsammans! Här kan du läsa mer om de delar som är IDC. 

Låter det intressant?

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Magnus Fagerberg:
Mobil: 0730-429034
E-post: 

Din ansökan behöver vi senast den 14 maj 2023.

Läs mer om tjänsten här


Om IDC
IDC West Sweden AB är ett utvecklingsbolag som ägs av, och finns till för, människorna i Skaraborgs tillverkande industri. Vårt uppdrag är att stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. Vi ägs av cirka 160 tillverkande industriföretag i Skaraborg, och drivs utan eget vinstintresse – all eventuell vinst återinvesteras i verksamheten för att göra nytta för våra delägare.

I vårt arbete med att skapa en mångfaldig organisation strävar vi efter att utveckla vårt team genom att rekrytera kvinnor och män med olika bakgrund och kompetenser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi arbetar kontinuerligt med vår egen organisationsutveckling. När du söker ett jobb hos oss är det viktigt att du är intresserad av hållbarhet ur alla dimensioner – social, ekonomisk och ekologisk.

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

IDCs erbjudande | Information

Säkra din plats i IUC montern på Elmia Subcontractor 2024!

Elmia Subcontractor är norra Europas största underleverantörsmässa och mötesplatsen för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner…

26 mars, 2024 — Lästid 3 min

Medarbetare

Vi välkomnar fyra nya medarbetare!

Under hösten och vintern har fyra nya medarbetare startat upp sina resor här på IDC. Vi är glada att hälsa…

7 december, 2022 — Lästid 9 min

Medarbetare

Arne och Victoria om sin första tid på IDC

Under året har vi haft glädjen att välkomna två nya medarbetare här på IDC. De jobbar i två olika avdelningar…

27 september, 2023 — Lästid 5 min

Medarbetare

Vi säger hej och välkommen till fyra nya medarbetare

Nu har vi förstärkt vår kompetens med fyra nya medarbetare som alla, med olika inriktning, jobbar för att stötta industrin…

11 maj, 2022 — Lästid 4 min