Vår hemsida och vårt varmaste tack

Vi lanserade vår nya hemsida 1 juni 2017. Det var tio år sedan sist och i samband med vårt 10 års jubileum, vår nya logotyp och grafiska profil kändes det som ett fullt naturligt och behövligt steg att ta.

Sidan är skapad utifrån vår nya grafiska profil med vår logotyp i fokus. IDCs utseende har vuxit fram ur ett internt utvecklingsarbete med rötter i vårt värdegrundsarbete, det kan du läsa mer om här.

Vår logotyp och grafiska profil symboliserar oss, inifrån och ut

Som partner i processen har vi haft Morot Kommunikation & Design, stort tack till Karl Tellander, Per Berner och Nichlas Hägglund för fint samarbete och särskilt tack Karl för din kreativa lyhördhet och tålamod i denna nogsamt genomarbetade process.

Våra bilder består av delar av IDC

Sidan är sedan fylld av bilder tagna hos delar av IDC, några av våra delägarföretag: Cejn, C&D Snickeri, MannTek, Offecct och Skandia Elevator, varmt och ödmjukt tack till er och era medarbetare som tog sig tid att hjälpa oss skapa varma, verkliga bilder med människor i industrin i fokus. Bakom kameran dessa dagar stod fotografen Tobias Andersson vid Toby Photography som med stor lyhördhet gång efter annan levererade fantastiska bilder med människan i fokus. Varmt tack Tobias.

Hemsidan, vår digitala plattform för information och inspiration

Som ett sista steg skulle dessa sedan mötas, bilder, grafisk profil och logotyp och bilda vår hemsida. Funktionen och nyttan var vägledande. Vår hemsida ska inte vara ett statistiskt skyltfönster utan en levande mötesplats. En plats där våra delägare, medarbetare och andra samverkanspartners kan mötas och ta del av nyheter, tips och event som är relevanta och intressanta för små och medelstora tillverkande företag i Skaraborg. Vi gick till Camilla Bergman på Mindius med denna uppgift och tillsammans med sina medarbetare löste hon den så enastående bra. Vi är oerhört nöjda med vår nya hemsida och det har vi verkligen dig att tacka för Camilla!

Feedback för förbättring

Vi välkomnar all feedback tänkbar från er läsare. Hör av er till oss och berätta vad ni vill läsa om, vad vi ska tipsa om, hur ni vill använda vår hemsida. Vi finns ju till för våra delägare, med uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. Alla era förslag välkomnas!

Uppdatering och extra info

Vi ber även våra delägare särskilt att titta in under fliken Delägare och se över er publicering här. Se så alla uppgifter stämmer, att logotypen och beskrivningen är okej och om ni önskar – maila gärna en beskrivande text och/eller ett par bilder på/från er verksamhet så lägger vi upp det på er visningssida.

Slutligen riktas ett stort tack till IDCs medarbetare som alla varit med och drivit dessa ovan nämnda projekt i hamn. Vi har alla varit med och påverkat utvecklingen av projekten i någon mån och det är det som skapar substans och verkligt värdefullt innehåll i logotyp, grafisk profil, bilder och i vår hemsida.

Så, stort tack och välkommen till vår nya hemsida!

Vill du veta mer?

Hör av dig till Lisa om du har frågor eller vill veta mer.

Kommunikatör

0500-50 25 05

Lisa Stridh

Kommunikatör

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 05

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Projekt | Samverkan

Yrkestrainee Skaraborg – studentarbeten hos Dafgårds och CIDAN

Målet med Yrkestrainee Skaraborg är att ta fram utbildningsupplägg på utbildningar inom teknik och tillverkning, där relevanta delar av kursen…

26 april, 2024 — Lästid 2 min

Medarbetare

Arne och Victoria om sin första tid på IDC

Under året har vi haft glädjen att välkomna två nya medarbetare här på IDC. De jobbar i två olika avdelningar…

27 september, 2023 — Lästid 5 min

Medarbetare

Vi säger hej och välkommen till fyra nya medarbetare

Nu har vi förstärkt vår kompetens med fyra nya medarbetare som alla, med olika inriktning, jobbar för att stötta industrin…

11 maj, 2022 — Lästid 4 min

Information | Medarbetare

Just nu söker vi medarbetare - vill du växa tillsammans med oss?

IDC West Sweden AB är ett utvecklingsbolag för människorna i Skaraborgs tillverkande industri. Vårt uppdrag är att stärka konkurrenskraften och…

2 maj, 2023 — Lästid 2 min