Prova Diploma webbutbildningar

Företaget Diploma Utbildning har digitaliserat landets mest populära utbildningar och har mer än 400 diplomerade kurser på sin webbportal. Vi erbjuder våra delägarföretag möjligheten att teckna riktigt prisvärda licenser och det finns även möjligheten att prova kostnadsfritt.

Tack vare ett unikt samarbete med Diploma Utbildning och IUC Kalmar kan vi erbjuda våra delägare tillgång till över 400 webbaserade utbildningar. Vad sägs om att fördjupa kunskaperna inom till exempel Excel, Systematiskt Arbetsmiljöarbete, LEAN, projektledning eller ledarskap online när det passar dig eller dina medarbetare?

  • Sveriges största utbildningsplattform.
  • Fler än 400 diplomutbildningar online.
  • Effektivare inlärning.
  • Diplomerade kunskapstester.
Uppdaterat utbildningsutbud för hållbarhet

Diploma Utbildning fortsätter att utvecklas och lägger kontinuerligt till nya utbildningar för att hålla dig uppdaterad. Under den senaste tiden har de inkluderat flera spännande kurser inom hållbarhetsområdet, inklusive ”Riskhantering och riskanalys ur ett hållbarhetsperspektiv,” ”Systematiskt hållbarhetsarbete inom produktion och tillverkningsindustrin,” och ”Hållbart ledarskap.”

Sara Gallus, Chef för Företagsutveckling på IDC, delar med sig av sin erfarenhet:

– Jag kan verkligen rekommendera Diplomas utbildningar. De är lätta att ta till sig och kräver inte lång tid, vilket gör det till en väl investerad tid. Dessutom har de ett brett utbud av ämnen. Vi har sett stora fördelar i att kollegor går utbildningar tillsammans, eftersom det främjar bättre lärande, givande diskussioner, och ger er en starkare grund för att implementera lärdomarna i den egna verksamheten. Det är också positivt att Diploma nu erbjuder utbildningar som är i linje med IDCs fokus på Cirkularitet, säger hon.

Utbildningarna ger personliga diplom

Efter genomförd utbildning tilldelas du ett personligt diplom, du kan även få utbildningen du genomfört specificerad. Att löpande ta del av Diplomas utbildningar bygger såväl kompetens som CV för deltagaren. Den som omedelbart omsätter sina nya kunskaper i verksamheten minns ungefär 90 procent efter två veckor vilket är väsentligt högre än traditionell utbildning. Kunskapen blir då relevant och får hög effekt.

Överblicka utvecklingen i teamet

Som ansvarig kan du enkelt följa era framsteg genom att överblicka hela personalgrupper eller gå ned på individnivå och följa varje framsteg. Med ett par enkla knapptryckningar får du en bra överblick på hur många utbildningar som genomförts i gruppen samt ett kvitto på att dina medarbetare har de kunskaper som krävs. Licensen är personlig och gäller under ett år.

Företag som är delägare i IDC erbjuds att teckna licens för ett år till specialpris. Det ger dig tillgång till Diplomas alla utbildningar. Kontakta Sara Gallus för mer information.

Läs mer om vårt delägarerbjudande

Om du vill veta mer

Hör av dig till Sara om du vill veta mer om Diploma.

Chef för Företagsutveckling

0500 - 50 25 06

Sara Gallus

Chef för Företagsutveckling

Kontaktuppgifter

  • 0500 - 50 25 06

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

IDCs erbjudande | Projekt

Nio av tio köpresor börjar med en googling

SEO eller Sökordsoptimering stod i fokus på vår Fokusträff i början av året. Christoffer Steverin från Digital effekt föreläste och…

24 februari, 2023 — Lästid 4 min

Medarbetare

Arne och Victoria om sin första tid på IDC

Under året har vi haft glädjen att välkomna två nya medarbetare här på IDC. De jobbar i två olika avdelningar…

27 september, 2023 — Lästid 5 min

IDCs erbjudande | Projekt

Nya möjligheter för industriföretag i Västsverige

Vi är verkligen stolta över att nu öppna upp för deltagande i våra två nya och betydelsefulla projekt som kommer…

26 september, 2023 — Lästid 5 min

Information

Möt industrin i IUC-montern på Elmia Subcontractor

IUC företagen i Skaraborg, Värmland och Skåne gör gemensam sak i IUC-montern på ESC-Elmia Subcontractor i Jönköping 14-16 november. Välkommen…

21 september, 2023 — Lästid 1 min