Nätverket drivs av IDC genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena

Nätverk

Träff med nätverket för kvinnor inom industrin - "Hur många tjejer ska jobba här egentligen?"

Online

Onsdagen den 30 september, kl 10:00-12:00

Nätverket drivs av IDC genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena
Träff med nätverket för kvinnor inom industrin - "Hur många tjejer ska jobba här egentligen?"
Online
Onsdagen den 30 september, kl 10:00-12:00

Detta nätverk driver vi genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena i syfte att attrahera fler kvinnor till industri och tekniska yrken. Målgruppen för nätverket är personer som är yrkesverksamma inom industrin och studerande vid högskola och YH-utbildningar.

Detta är nätverkets första träff och del av förmiddagen kommer därmed handla om nätverkets syfte, bakgrund och hur planerna ser ut framåt. Under förrmiddagen kommer även Jenny Johansson Hägg från Volvo att berätta om hur hennes team jobbat med frågor gällande jämställdhet och mångfald.

”Hur många tjejer ska jobba här egentligen?”

Jenny kommer prata om och beskriva hur de inom Volvo Powertrain GTO Skövde och specifikt Gjutning, i praktiken jobbat med mångfald och Inkludering. Genom konkreta exempel, handledning och verkliga berättelser från delar av ledarkåren. Budskapet är att vi alla kan påverka och behöver jobba med dessa frågor för att attrahera kommande generationer, få en hållbar affär som också är flexibel, skapa glädje på arbetsplatsen och skapa en delaktig kultur.

Tid: Onsdagen den 30 september, kl 10-12
Plats: Vi möts i Zoom, online.

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till mötet ett par timmar innan mötet sätter igång. Informationen mejlas ut till den adress du anger i din bokning. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Här kan du läsa mer om nätverket för kvinnor inom industrin


Nätverket drivs av IDC West Sweden AB genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena. Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Tanja eller Susanne om du vill veta mer om nätverket för kvinnor i industrin.

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

0500-50 25 17

Susanne Yngve

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 17

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova