Nätverk | Projekt

Nätverksträff - HR ledarskap och medarbetarskap

IDCs kontor, Skövde

Onsdag 22 februari, 08:30-11:00

Anmäl här
Nätverksträff - HR ledarskap och medarbetarskap
IDCs kontor, Skövde
Onsdag 22 februari, 08:30-11:00

Nu är det dags för årets första träff med nätverket för HR – ledarskap och medarbetarskap. Vårt tema denna gång är lönemodeller

Mattias Skoglund från IF Metall gästar nätverket och berättar om deras verktyg Hållbart Arbetsliv som kan vara till hjälp i att bygga lönemodeller. Det webbaserade verktyget underlättar arbetet med utveckling av arbetsorganisation, kompetensutveckling, konstruktion och analys av lönesystem samt arbetet för ökad jämställdhet.

Tid: Onsdagen den 22 februari, 08:30-11:00
Plats: IDCs kontor, Science Park Skövde, Kanikegränd 3B, Skövde.

Vi startar med frukost. Under övrigt i din bokning anger du eventuellt behov av specialkost.

Välkommen!

Boka din plats

Om nätverket

Det här nätverket är till för dig som vill hitta inspiration och få erfarenhetsutbyte inom HR-frågor och riktar sig till dig som dagligen jobbar med personal och ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Träffar arrangeras fem gånger per år där du får möjlighet att lyssna på externa experter, men även samtala, dela erfarenhet och nätverka med andra företag. Vi formar innehållet efter deltagarnas behov.


Nätverksträffen arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova