Arrangeras av Produktionstekniskt strategiskt nätverk genom projektet ASSAR

Nätverk | Projekt

Ljusgårda berättar - från start till framtid

Online

Torsdagen den 9 december, kl 14:00-14:30

Arrangeras av Produktionstekniskt strategiskt nätverk genom projektet ASSAR
Ljusgårda berättar - från start till framtid
Online
Torsdagen den 9 december, kl 14:00-14:30

Ljusgårda i Tibro ägnar sig åt toppmodern inomhusodling. Företaget har en klimatcertifierad anläggning som kan styra luft, ljus och vatten för att skapa perfekta odlingsförhållanden för varje specifik planta.

Välkommen att lyssna till Ljusgårdas berättelse – från start till nu och framtid. Vi kommer även att få höra mer om företagets miljöfokus, hållbarhetsarbete och hur inomhusodling fungerar rent tekniskt.

Digitalt, öppen inbjudan:

Tid: Torsdagen den 9 december, kl 14:00-14.30
Plats: Online

Fysiskt på plats, endast för medlemmar i PT Nätverk

Tid: Torsdagen den 9 december, kl 14:00-16.00
Plats: Online

Produktionstekniska nätverket besöker Ljusgårda

Det här seminariet är en del av innehållet i Produktionstekniska nätverkets träffar. Träffen sker även på plats hos Ljugårda och efter presentation kommer nätverkets medlemmar att genomföra en rundvandring i inomhusodlingen. Är du intresserad av att bli en del av PT Nätverk och få möjlighet att besöka Ljusgårda och andra industriföretag i regionen? I din anmälan väljer du hur du vill delta. OBS; antalet platser för besöket är begränsat till 25. Deltar du inte redan i PT Nätverk men vill veta mer? Kontakta Fredrik Johansson;

Anmälan är stängd. Vid frågor kontakta Fredrik Johansson;

Om Produktionstekniska nätverket

Nätverket drivs genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena och träffas ungefär fyra gånger per år.  Ofta ute hos deltagande företag där också tid läggs på något gott exempel att visa. I detta nätverk är man med och bidrar aktivt med både kunskap och möjlighet att påverka beslut inom produktionstekniska ämnen i Skaraborg. Nätverket drivs i samverkan med Högskolan i Skövde.


Produktionstekniska nätverket drivs av IDC West Sweden AB genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena. Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.
ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Fler utbildningar & event
Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova