Fokusträff

Fokusträff: Sälj och produktdemo online

Online

Onsdagen den 14 oktober, 9:00 - 11:30 (du kan logga in från 8:50).

Anmäl här
Fokusträff: Sälj och produktdemo online
Online
Onsdagen den 14 oktober, 9:00 - 11:30 (du kan logga in från 8:50).

Välkommen till ett seminarium med en av Sveriges främsta säljinspiratörer, Magnus H Johansson. Med bakgrund som tekniker har han lång erfarenhet av att utveckla försäljningen hos små och medelstora tillverkningsföretag över hela Sverige. Vi är glada att kunna erbjuda företag i vår region möjligheten att kostnadsfritt ta del av hans försäljningsseminarium online.

Magnus är mycket erfaren och uppskattad föreläsare inom försäljning och har haft många uppdrag inom IUC-nätverket nationellt. Hans hjärta finns hos Sveriges småföretagare och hans upplägg är praktiskt inriktat och målfokuserat. Vi välkomnar Magnus H Johansson som föreläsare till höstens Fokusträff inom tema försäljning och ser fram emot en eftermiddag med inspiration, workshops och kunskapsutbyten mellan deltagare från tillverkningsindustrier i Skaraborg.

Lite av dagens innehåll
  • Värdebaserad försäljning
  • Vad är det vi säljer egentligen?
  • Sälj- och produktdemo online – det behöver du tänka på

Föreläsningen kommer att anpassas efter rådande omständigheter kring Covid-19, innehållet kan därmed komma att ändras/justeras löpande.

Deltagarna avgör riktningen för våra Fokusträffar – det är behoven som sätter innehållet. Avslutningsvis kommer alla deltagare på få tycka till om inriktning till nästa Fokusträff med tema försäljning, våren 2021.

Tid: Onsdagen den 14 oktober, 9:00 – 11:30 (du kan logga in från 8:50).
Plats: Online, du får en länk på mail strax innan Fokusträffen startar.
Målgrupp: Alla intresserade av att utveckla sin försäljningsteknik inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Eventet är kostnadsfritt.

Boka din plats


Om föreläsaren

 

Magnus är en mycket erfaren föreläsare och utbildare med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en podcast med över 10 000 lyssnare. Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljfokus – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har över 20 års sälj- och ledarskapserfarenhet. Han är en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning.

Magnus H Johansson

 

 

 


Fokusträffen arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen