Fokusträff | Projekt

Fokusträff: Att leda med inre balans genom kaos och förändring

Online

Onsdagen den 3 mars, 13:00 – 15:30

Fokusträff: Att leda med inre balans genom kaos och förändring
Online
Onsdagen den 3 mars, 13:00 – 15:30

Hur kan vi, trots den föränderliga värld vi just nu lever i, skapa en välmående verksamhet där kreativiteten och teamkänslan blomstrar? Dennis Westerberg kommer guida oss i konsten att leda med inre balans under vårens Fokusträff på tema ledarskap. Varmt välkommen att boka din plats.

Förbered dig på en föreläsning som leder till omedelbar förändring. Det börjar med individens välmående. När människor mår bra och är i balans har de sunda värderingar, motivation och trivs i sin roller på jobbet. Ur denna trivsel blomstrar kreativitet, produktivitet samt team-känsla. Dennis vill genom sin föreläsning visa på möjligheten att kunna leda genom att behålla sitt inre lugn, sin klarsynthet och sin förmåga att fatta kloka beslut, trots den kalabalik som en föränderlig värld ofta kan ge upphov till.

Tid: Onsdagen den 3 mars, 13:00 – 15:30
Plats: Online
Målgrupp: Alla inom den tillverkande industrin som vill veta mer om konsten att leda med inre balans. Eventet är kostnadsfritt.

Om föreläsningen

Förändring verkar vara det enda som egentligen består. Ny terräng, fordrar ny karta. Det går inte att möta framtiden med dåtidens metoder. I denna ”nya” värld, blir det inte längre värdefullt att komma till en viss slutsats eller ens till ett slut. De utmaningar som vi har att hantera är nämligen ständigt pågående: stress, konkurrens, arbetslöshet, klimatförändringar, terrorism, etc. Ett förhållningssätt som omfamnar Nu:et blir särskilt framgångsrikt i en värld som mer och mer handlar om hållbarhet, än om seger. När kriser betraktas som något konstant och evigt, kan vi utveckla hållbara strategier för att lösa dem i realtid, istället för att låtsas besegra dem, en gång för alla.

Dennis Westerberg
Dennis har ca 100 uppdrag om året, som föreläsare på företag, kommuner och organisationer runtom i landet. Sedan 2005 driver Dennis två företag. Inom ramen för dessa har han tagit fram ett 20-tal utbildningar inom Yrkeshögskola, drivit olika projekt, samt producerat mängder med evenemang. Tidigare har Dennis nominerats som årets föreläsare, hans senaste bok nominerades till storytell awards. Nyligen blev han blivit listad som en av Sveriges populäraste föreläsare av Eventeffect.

Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

 

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova