Säkra din plats i IUC montern på Elmia Subcontractor 2024!

Elmia Subcontractor är norra Europas största underleverantörsmässa och mötesplatsen för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner du också IUC-montern med ett stort antal industri och industrinära företag från olika delar av Sverige. Allt samlat under ett och samma tak.

IUC montern erbjuder ett smart och bekvämt utställarkoncept med en ”Fullservicelösning” där det mesta ingår för ett bekymmersfritt och framgångsrikt mässdeltagande. I år expanderar vi dessutom till fyra ”monteröar” med ännu fler utställande företag. Möjligheten att nätverka och utveckla nya samarbeten har aldrig varit större.

Fokusera på era besökare så sköter vi resten

Det skall vara enkelt! Grundtanken med IUC:s samlingsmonter på Elmia Subcontractor är att ni skall kunna släppa allt det praktiska som rör utställandet. Då kan ni fokusera på det ni är där för i första hand: att nätverka, skapa leads, utveckla kundrelationer och träffa leverantörer.

Detta ingår i vår fullservicelösning:

  • Färdig monterplats (15 kvm) utformad och inredd utifrån era egna önskemål.
  • Servicecenter: Här finns våra montervärdar som hjälper er som utställare tillrätta, ger praktiskt stöd och teknisk support om problem uppstår.
  • Café och möteslounge där vi serverar enklare maträtt, dryck, kaffe, färsk frukt och fika. Här kan ni sitta ifred och diskutera och planera med era monterbesökare.
  • Nätverkande: Förutsättningarna att utveckla nya kontakter och samarbeten är perfekta eftersom ni deltar tillsammans med ett stort gäng andra spännande och engagerade företag inom industrin.
  • Afterwork: Lär känna de övriga monterdeltagarna under lättsammare former ihop med god mat och dryck.
  • Förbokning av hotellboende: Precis intill mässhallarna ligger Scandic Elmia där vi har ett begränsat antal hotellrum reserverade för våra mässdeltagare (Kostnad för rum tillkommer).

Se information som PDF

Välkommen att boka din plats i vår fullservicelösning!

Hör av dig till Josef Adolfsson eller Fredrik Johansson på IDC (se kontaktinfo nedan) för mer information och kostnad. Observera att vi har begränsat antal platser och vi tillämpar principen ”först till kvarn”. Du kan också skicka en intresseanmälan för 2024 års IUC monter så hör vi av oss inom kort och berättar mer.

Skicka intresseanmälan

Häng med på en snabbrunda i IUC montern 2023 och möt dessutom två av företagen som berättar om sin erfarenhet av delta som utställare.


Om IUC Sverige

IUC är en nationell resurs för ökad konkurrenskraft i svensk industri. Med 22 regionala bolag är de den företagsnärmaste aktören mot industriella små och medelstora företag (SME). IUC Sverige ägs av 12 regionala självständiga IUC-bolag varav IDC West Sweden AB är ett. Huvudinriktningen är att genomföra utvecklingsprojekt tillsammans med framför allt små och medelstora företag. Läs mer om IUC Sverige här.

Gå till IUC Sveriges hemsida

Om du vill veta mer

Hör av dig till Josef eller Fredrik om du vill veta mer.

Chef för Tillämpad Innovation

0500-50 25 25

Josef Adolfsson

Chef för Tillämpad Innovation

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 25

Industriutvecklare innovation | Resurseffektiv Produktion

0500-50 25 12

Fredrik Johansson

Industriutvecklare innovation | Resurseffektiv Produktion

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 12

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Information | Projekt

Lärande på industriföretag minskar klyftan mellan teori och praktik

Som ett delmoment i en kurs genomförde ingenjörsstudenter vid Högskolan i Skövde praktik på Volvo Group, CIDAN Machinery AB och…

8 december, 2023 — Lästid 5 min

IDCs erbjudande | Projekt

En del av vårt erbjudande | Katalyserande samtal

Vi erbjuder hjälp och stöttning genom coachning längs med vägen av våra erfarna industriutvecklare. Vi använder en kraftfull coachningsmetod som…

12 januari, 2024 — Lästid 3 min

IDCs erbjudande | Nätverk

Nätverk med fokus på framtidens drivlinor

I våra nätverk får du möjlighet att träffa personer med liknande yrken för erfarenhetsutbyte och utveckling. Det nyaste av våra…

16 januari, 2024 — Lästid 2 min

Delägare | IDCs erbjudande | Projekt

Elicom tar utvecklingskliv för ökad attraktivitet

Elicom, grundat 1988, är en av Sveriges ledande samarbetspartner inom elektrifiering och automation för industri, VA och offentlig verksamhet. I…

16 januari, 2024 — Lästid 7 min