Nätverk för dig som jobbar inom underhåll och driftsäkerhet

Är du personen som alltid får det där samtalet från maskinoperatören när maskinen står still? Är det du som behöver hitta lösningar på ett problem med väldigt få resurser? Då är det just dig vi söker till vårt nya nätverk för dig som jobbar inom underhåll och driftsäkerhet.

Vi startar nu upp ett nätverk för dig som arbetar med underhåll och driftsäkerhet. I underhållsnätverket träffar du andra som jobbar med underhåll, får inspiration från hur andra företag jobbar med underhåll och hur man löst saker.

Inspiration och utökat kontaktnät

– Här kommer du att få träffa nya, likasinnade, personer. Du kommer att utöka ditt kontaktnät, du kommer att lära dig nya metoder och verktyg och arbetssätt för att strukturera ditt arbete med underhåll och driftsäkerhet, säger Oskar Jonzon, Industriell utvecklare på IDC West Sweden AB.

– Vi ser att denna typ av nätverk bidrar till att arbetsplatser och företag utvecklas. Det skapar också inspiration och energi för att ta nästa kliv i er förbättringsresa. Låter det här intressant så tveka inte att höra av dig till oss, säger Oskar.

Kontakta oss och påverka innehållet

Vad vill du att nätverket ska erbjuda? Var med och påverka och bidra och forma nätverket till just det du har behov av och söker. Du kan komma med önskemål på teman, feedback eller kanske sitter just du på en smart lösning som du vill dela med dig av till andra?


Nätverket drivs av IDC West Sweden AB genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena. Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Oskar om du vill veta mer om nätverket för underhåll & driftsäkerhet.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 24

Oskar Jonzon

Industriutvecklare tillverkning

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 24

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Nätverk | Projekt

PT-dagen 2023: En hållbar produktionsteknik

Torsdagen den 1 juni hölls årets Produktionstekniska dag på ASSAR Industrial Innovation Arena. Tema för i år var ”En hållbar…

1 juni, 2023 — Lästid 8 min

IDCs erbjudande | Projekt

Nio av tio köpresor börjar med en googling

SEO eller Sökordsoptimering stod i fokus på vår Fokusträff i början av året. Christoffer Steverin från Digital effekt föreläste och…

24 februari, 2023 — Lästid 4 min

IDCs erbjudande

Prova Diploma webbutbildningar

Företaget Diploma Utbildning har digitaliserat landets mest populära utbildningar och har mer än 400 diplomerade kurser på sin webbportal. Vi erbjuder…

21 september, 2023 — Lästid 2 min

IDCs erbjudande | Projekt

Nya möjligheter för industriföretag i Västsverige

Vi är verkligen stolta över att nu öppna upp för deltagande i våra två nya och betydelsefulla projekt som kommer…

26 september, 2023 — Lästid 5 min