Grattis Götene UFO - årets företagare

Titeln Årets Företagare är ett hederstecken till enskild företagare, som under året utfört en prestation i sin kommun. Årets utmärkelse i Götene gick till Götene UFO, en av delägarna i IDC West Sweden AB.

Götene UFO jobbar med utveckling och tillverkning av utrustning för hjullastare, grävmaskiner, traktorer och minigrävare. Det är företagarna i Götene som utser vinnare av utmärkelsen årets företag.

Motiveringen löd; ”Götene ufo har genom hårt arbete och genuin ledning utvecklat företaget på ett imponerande sätt. De har skapat arbetstillfällen och utökat sin verksamhet i Götene med bibehållen lönsamhet i en hårt konkurrensutsatt bransch. Vidare har de drivit före­taget så att det blir ett ­föredöme, inte bara för sin bransch utan för allt före­tagande”.

Vi skickar ett varmt grattis till Götene UFO från IDC West Sweden AB och önskar fortsatt lycka till på utvecklingsresan!

götene ufo

Sven Lans emottar utmärkelsen som Årets Företagare i Götene, 2017 av ordföranden i Företagarna Götene, Niclas Karlsson. Bilden är lånad från företagets Facebookkonto.

Idag fick vi veta att vi blivit årets företag i Götene kommun. Detta är vi alla som jobbar på Götene Ufo AB mycket stolta över.

Skriver VD Sven Lans, på företagets Facebooksida.

Mer information om företaget finns här

Se alla våra delägare här

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Delägare | Projekt

VSMV förenklar och förbättrar

Peter Andreasson och Anna Wessman Karlsson är ägare/vd och kvalitetsansvarig, på Vänersborgs Svets och Mekaniska Verkstad AB. De har sedan hösten 2023…

3 juni, 2024 — Lästid 7 min

Information | Projekt

Produktpass som möjliggörare för cirkulära möbelflöden

Projektet har nyfiket undersökt hur digitala produktpass kan bidra till att skapa en ökad miljömässig hållbarhet för möbler. Regelverket kring…

19 juni, 2024 — Lästid 4 min

Information | Projekt

Invigning av ASSAR Circular Labs

Under produktionstekniska dagen 2024 invigdes en helt ny cirkulär lärmiljö i Skövde: ASSAR Circular Labs, en del av ASSAR Industrial…

30 maj, 2024 — Lästid 3 min

Delägare | Information

Vilket företag vinner Industripriset Skaraborg 2024?

Ta chansen att påverka vilket företag som vinner Industripriset Skaraborg 2024. Priset tilldelas ett tillverkande industriföretag i Skaraborg som agerar…

20 maj, 2024 — Lästid 3 min