Grattis Götene UFO - årets företagare

Titeln Årets Företagare är ett hederstecken till enskild företagare, som under året utfört en prestation i sin kommun. Årets utmärkelse i Götene gick till Götene UFO, en av delägarna i IDC West Sweden AB.

Götene UFO jobbar med utveckling och tillverkning av utrustning för hjullastare, grävmaskiner, traktorer och minigrävare. Det är företagarna i Götene som utser vinnare av utmärkelsen årets företag.

Motiveringen löd; ”Götene ufo har genom hårt arbete och genuin ledning utvecklat företaget på ett imponerande sätt. De har skapat arbetstillfällen och utökat sin verksamhet i Götene med bibehållen lönsamhet i en hårt konkurrensutsatt bransch. Vidare har de drivit före­taget så att det blir ett ­föredöme, inte bara för sin bransch utan för allt före­tagande”.

Vi skickar ett varmt grattis till Götene UFO från IDC West Sweden AB och önskar fortsatt lycka till på utvecklingsresan!

götene ufo

Sven Lans emottar utmärkelsen som Årets Företagare i Götene, 2017 av ordföranden i Företagarna Götene, Niclas Karlsson. Bilden är lånad från företagets Facebookkonto.

Idag fick vi veta att vi blivit årets företag i Götene kommun. Detta är vi alla som jobbar på Götene Ufo AB mycket stolta över.

Skriver VD Sven Lans, på företagets Facebooksida.

Mer information om företaget finns här

Se alla våra delägare här

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Delägare | Projekt

SMED effektiviserade omställningsprocessen hos Part Precision

Part Precision i Mariestad är en ledande aktör inom finmekanik och precisionsmekanik som samverkat med oss på IDC i många…

23 oktober, 2023 — Lästid 6 min

IDCs erbjudande | Information

Säkra din plats i IUC montern på Elmia Subcontractor 2024!

Elmia Subcontractor är norra Europas största underleverantörsmässa och mötesplatsen för företagen inom tillverkande industrin, deras kunder och leverantörer. Här finner…

26 mars, 2024 — Lästid 3 min

Information | Projekt

Forma framtiden i ASSAR Circular Labs

Nu finns det möjlighet för företag som tagit kliv i frågan om cirkulär omställning att ta plats i arenan ASSAR…

18 december, 2023 — Lästid 3 min

Information | Projekt

Additiv tillverkning | 3D Action 2.0 vägleder och möjliggör

Nu finns nya möjligheter att öka sin medvetenhet och kunskap för en hållbar och effektiv tillverkningsprocess. Nyligen startade projektet 3D-Action…

22 mars, 2024 — Lästid 2 min