Nätverksträffen arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena

Nätverk | Projekt

Träff med Produktionstekniska nätverket

Online

Torsdagen den 25 februari, kl. 14:00-16:00

Nätverksträffen arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena
Träff med Produktionstekniska nätverket
Online
Torsdagen den 25 februari, kl. 14:00-16:00

Under den här träffen med Produktionstekniska nätverket gör vi en digital rundvandring hos AB Furhoffs Rostfria i Skövde och får veta mer om deras kollaborativa svetsrobot och 5-axlade svarv.

Ägare och VD, Björn Furhoff, hälsar oss välkomna och presenterar företaget. Sedan håller produktionstekniker, Emma Simonsson med team, i den digitala rundturen med  fördjupning kring deras UR-robot för TIG-svets occh 5-axlad svarv.

Emma Simonsson och Björn Furhoff från Furhoffs Rostfria.

Tid: Torsdagen den 25 februari, kl. 14:00-16:00.
Plats: Online

Produktionstekniska nätverket

Det här webbinariet är en del av innehållet i Produktionstekniska nätverkets träffar.  Nätverket drivs genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena och träffas ungefär varannan månad. Ofta ute hos deltagande företag där också tid läggs på något gott exempel att visa. I detta nätverk är man med och bidrar aktivt med både kunskap och möjlighet att påverka beslut inom produktionstekniska ämnen i Skaraborg. Nätverket bedrivs i samverkan med Högskolan i Skövde.

För mer information om träffen och deltagande i Produktionstekniska nätverket, kontakta:

Fredrik Johansson: 

Här kan du läsa mer om Produktionstekniska nätverket


Produktionstekniska nätverket drivs av IDC West Sweden AB genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena. Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.
ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Fredrik om du vill veta mer om Produktionstekniska nätverket.

Industriutvecklare innovation

0500-50 25 12

Fredrik Johansson

Industriutvecklare innovation

Att jobba på IDC är oerhört utvecklande men samtidigt utmanande. Vi som jobbar här drivs hela tiden framåt genom att få vara en del i implementeringen och stöttning i den senaste forskningen samt i företagens utveckling.

Jag började som industriell utvecklare på IDC i augusti 2009 och jobbar i flera av de projekt IDC driver. Bland annat med spridning av tillämpad industriforskning och nulägesanalyser för att fånga upp industrins potentiella behov. Jag tittar även på hur hållbarhetsintegrerade och cirkulära företagen är. Jag jobbade en period på RISE med den cirkulära omställningen i Sverige och kan nu föra den kunskapen vidare till våra delägarföretag. IDC driver även ett antal nätverk där jag är sammanhållande för produktionstekniskt strategiskt nätverk.

På mitt foto har jag med mig en liten leksak som triggar tankeverksamheten. Den symboliserar lite av vem jag är, att jag gillar problemlösning och att få igång kreativitet och samverkan hos andra. Större delen av min fritid går åt till familjen. Jag har fem underbara barnbarn, så det är fullt upp nästan hela tiden!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 12

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen