Nätverk | Projekt

Träff med HR-nätverket: Reflektioner och förväntningar

Online

Tordagen den 10 december, k. 9:00-11:00

Anmäl här
Träff med HR-nätverket: Reflektioner och förväntningar
Online
Tordagen den 10 december, k. 9:00-11:00

Hur har året som gått påverkat arbetet med personal och ledarskapsfrågor och vad finns det för utmaningar nästa år?

Under den här träffen, som är årets sista, tar vi tillfället att reflektera över 2020. Ett mycket speciellt år som mer eller mindre påverkat oss alla, inte minst arbetsrelaterat. Hur har året som gått påverkat arbetet med personal och ledarskapsfrågor och vad tror du det finns för utmaningar nästa år? Vi summerar våra lärdomar och hur vi tar dem vidare under 2021 och kommande nätverksträffar.

Tid: Torsdag den 10 december, kl. 9:00-11:00
Plats: Online

Anmäl dig här

Om nätverket för HR ledarskap & medarbetarskap

Det här nätverket är till för dig som vill hitta inspiration och få erfarenhetsutbyte inom HR-frågor och som dagligen jobbar med personal och ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Denna nätverksträff kommer att handla om att leda genom medarbetarskap och hur du kan utveckla det i organisationen. Om du har särskilda frågor du vill lyfta, hör gärna av dig till Pia i förväg.


Nätverksträffen arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova