Projekt

Slutkonferens projektet Fenixz

Online

Fredag 20 januari, 13-15

Anmäl här
Slutkonferens projektet Fenixz
Online
Fredag 20 januari, 13-15

Fredagen den 20 januari bjuder vi in till slutkonferens i projektet Fenixz. Då presenteras resultaten av projektet och några av de deltagande företagen berättar om sin upplevelse av att ha deltagit och vad det har lett till i deras verksamhet.

Nu är det dags att sammanfatta resultaten från projekt Fenixz, all kunskap och erfarenheter som deltagande företag, utbildningsföretagen och projektgruppen nu kommer att dela med sig av. Vi får lyssna på kursdeltagare och organisationer från både Fyrbodal och Skaraborg, om hur man har upplevt projektet och kompetensutvecklingens betydelse för företagens konkurrenskraft och arbetstagarnas ställning på arbetsmarknaden med mera.

Projektledare Cecilia Sandberg och förbundsdirektör Anna Lärk Ståhlberg på Fyrbodals kommunalförbund beskriver sin syn på kompetensutveckling och hur företagen fortsatt kan hitta former för långsiktigt hållbart lärande. Anna är även medförfattare till boken ”Vadå agilt?”, och kommer under konferensen bland annat att dela med sig av vad det innebär att arbeta agilt inom både näringsliv och offentlig sektor.

Tid:  Fredagen den 20 januari, kl.13:00-15:00
Plats: Online

Boka din plats

Läs mer om projektet Fenixz

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova