Arrangeras tillsammans med Högskolan i Skövde genom ASSAR Industrial Innovation Arena

Projekt | Seminarium

Seminarium: Avancerade tillverkningstekniker

ASSAR Industrial Innovation Arena

Torsdag 9 februari, 09:30 - 11:30

Anmäl här
Arrangeras tillsammans med Högskolan i Skövde genom ASSAR Industrial Innovation Arena
Seminarium: Avancerade tillverkningstekniker
ASSAR Industrial Innovation Arena
Torsdag 9 februari, 09:30 - 11:30

Välkommen till ett seminarium med rundvandring där vi visar upp tillverkningsutrustningen i ASSAR Lab. Ett perfekt tillfälle för dig som vill ta del av avancerade tillverkningstekniker, få inspiration, se teknikens potential och få tips om vilka möjligheter som finns för din egen verksamhet med hjälp av tekniken.

Tid: Torsdagen den 9 februari, kl. 09:30 – 11:30
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
OBS! Som företag har du möjlighet att ta med egna produkter till detta seminarium för att föra dialog runt möjligheter kopplat till utrustningen. Eventuellt test av produkten bokas in efter eventet.

Boka din plats

ASSAR Lab är ett initiativ som möjliggör samverkan och kunskapsuppbyggnad kring viktiga teknikområden för framtiden. Här samverkar stora och små teknik- och industribolag med akademin. Rent fysiskt finns ASSAR Lab i  ASSAR Industrial Innovation Arenas fysiska utvecklingsmiljö i Skövde. Under rundvandringen kommer du att få en visning av den teknik som finns i labbet idag:

Tobias Andersson, lektor i maskinteknik vid Högskolan i Skövde kommer att hålla i seminariet och rundvisningen. De avancerade tillverkningstekniker som finns i ASSAR Lab idag används främst till elektrifiering men även till många andra tillämpningsområden och flera stationer är på väg in i labbet. Du kan också boka tid i labbet för att testa dina produkter eller för att komma och bolla dina behov för framtiden! 


Initiativtagare till ASSAR är Högskolan i Skövde, IDC West Sweden AB, Science Park Skövde AB, Volvo Car Corporation och Volvokoncernen.

 

 

Om du vill veta mer

Hör av dig till Caroline om du vill veta mer om ASSAR Lab.

Projektansvarig

0500-50 25 23

Caroline Johansson Thim

Projektansvarig

I oktober 2020 fick jag möjlighet att hoppa på den helt nya tjänsten Projektansvarig på IDC. Jag hade då arbetat i 20 år på Volvo Personvagnar inom olika avdelningar i olika fabriker, med tyngdpunkten på projektledning. Tjänsten Projektansvarig innebär ett övergripande projektlednings- och samordningsansvar för projekten, vilket innefattar planering, uppföljning samt rapportering. Det gäller även samordning av nya projektansökningar. Att arbeta med arbetssättsutveckling ser jag som mycket viktigt och roligt, vilket går väl i linje med den viktiga delen i min tjänst att utveckla arbetssättet kopplat till projektstyrning.

En bra beskrivning av mig själv är nog att jag tycker om att lära mig nya saker, är nyfiken, gärna vill ha ordning och reda, tydlighet och tycker det känns bra att få avsluta uppgifter.

Jag bor i villa i Hjo med man och två döttrar. På fritiden står familjen i fokus – att få följa barnen i deras utveckling är viktigt för mig. Vi gör gärna saker tillsammans, är ute i naturen – promenader, båtturer på sommaren, skidor och skridskor på vintern. Själv tar jag gärna en gång- eller springtur eller ett yogapass. Då jag har mycket släkt och vänner i en stor del av västra Europa – Nederländerna, Belgien, Spanien och Storbritannien – fylls våra semestrar av resor till dem. Helst reser jag med bil, då är det möjligt att besöka alla på en och samma resa!

Som bilden visar älskar jag att läsa! Det blir allt från ren fakta, dokumentär, självbiografi, till en avslappnande roman. Något av det härligaste jag vet – helst efter lite frisk luft – är att sätta sig i soffan med en kopp kaffe eller te, en liten chokladbit och en riktigt bra bok.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 23

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen