Inspiration

Produktionstekniska dagen 2020 - få det att hända med strategi och produktionsteknik

ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Torsdagen den 28 maj, kl. 8:00 - 16:00

Anmäl här
Produktionstekniska dagen 2020 - få det att hända med strategi och produktionsteknik
ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Torsdagen den 28 maj, kl. 8:00 - 16:00

OBSERVERA!

Särskilda riktlinjer gällande event och träffar med anledning av Covid-19 (Coronavirus):

Här finns mer information


Torsdagen den 28 maj hålls årets produktionstekniska dag. Tema är ”Få det att hända med strategi och produktionsteknik”. Välkommen att ta del av den senaste forskningen, ny teknik och inspirerande föreläsningar.

Produktionstekniska dagen, som har arrangerats årligen av IDC i mer än tio år, bjuder på en hel rad spännande föreläsningar, information och gott om inspiration. Syftet är att mötas för att ta del av den senaste forskningen, nyheter i regionen, ny teknik och inspirerande föreläsningar. I år kommer det bjudas på bland annat resultat från forskningsprojekt som bedrivs i ASSAR-miljön och goda exempel från tillverkande industriverksamhet i Skaraborg.

Tid: Torsdagen den 28 maj, 8:00 – 16:00
Plats: På ASSAR Industrial Innovation Arena
Målgrupp: Alla intresserade av produktionsteknik

Programmet i korthet – ”Få det att hända med strategi och produktionsteknik”
 • Vad händer i regionen och i omvärlden?
 • Presentation av Projekt Vision 2030.
 • Från affärsplan till action – Skandia Elevator berättar.
 • Robot-människa samarbete – AB Furhoffs Rostfria berättar.
 • Vad är agila projekt? Jönköpings Universitet.
 • Demonstratorer i ASSAR-miljön – forskning i praktiken.
 • Vinnare kommer att utses: Årets produktionstekniker och årets produktionstekniska student.
Anmälan

Anmäl dig redan idag då antalet platser är begränsade och fylls snabbt. Agendan för Produktionstekniska dagen uppdateras löpande. Sista anmälningsdag är onsdagen den 20 maj. Anmälan går att avboka fram till och med den 22 maj.

Anmälan

Nominera en värdig vinnare till
 • Årets produktionstekniker

Under Produktionstekniska dagen delas pris ut till  Årets produktionstekniker. En jury kommer att utse en vinnare, men det är du som nominerar någon du tycker är värd prissumma på 10 000:-.

Gör din nominering

Läs om produktionstekniska dagen 2019

 


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB inom ramen för ASSAR i samarbete med Produktionstekniskt strategiskt nätverk. Våra finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer

Hör av dig till Fredrik om du vill veta mer om Produktionstekniska dagen.

Industriell utvecklare

0500-50 25 12

Fredrik Johansson

Industriell utvecklare

Att jobba på IDC är oerhört utvecklande men samtidigt utmanande. Vi som jobbar här drivs hela tiden framåt genom att få vara en del i implementeringen och stöttning i den senaste forskningen samt i företagens utveckling.

Jag började som industriell utvecklare på IDC i augusti 2009 och jobbar i flera av de projekt IDC driver. Bland annat med spridning av tillämpad industriforskning och nulägesanalyser för att fånga upp industrins potentiella behov. Jag tittar även på hur hållbarhetsintegrerade och cirkulära företagen är. Jag jobbade en period på RISE med den cirkulära omställningen i Sverige och kan nu föra den kunskapen vidare till våra delägarföretag. IDC driver även ett antal nätverk där jag är sammanhållande för produktionstekniskt strategiskt nätverk.

På mitt foto har jag med mig en liten leksak som triggar tankeverksamheten. Den symboliserar lite av vem jag är, att jag gillar problemlösning och att få igång kreativitet och samverkan hos andra. Större delen av min fritid går åt till familjen. Jag har fem underbara barnbarn, så det är fullt upp nästan hela tiden!

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 12

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
 • Europeiska Socialfonden
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Tillväxtverket
 • Vinnova
 • Västra Götalandsregionen