Nätverk

Nätverksträff VD/Omvärld

Cejn AB, Rattvägen 1, Skövde

Torsdagen den 14 september, 14:30-17:00

Nätverksträff VD/Omvärld
Cejn AB, Rattvägen 1, Skövde
Torsdagen den 14 september, 14:30-17:00

Nätverket VD/Omvärld bygger på att deltagarna träffas för att ge och få signaler och erfarenheter och omvärldsbevakning. Denna gång hålls nätverksträffen hos vår delägare Cejn AB.

Cejn AB är en verksamhet som utvecklats snabbt och har kontinuerligt investerat för det, detta kommer att bli nätverksträffens fokus. Nätverksträffar hålls två gånger per år ute i deltagande företags verksamheter.

Dagen i korthet
12.30                  Vi startar träffen med en gemensam lunch.
13.00                  Presentation av företaget och dess resa, en tur genom verksamheten.
15.30                  Bordet runt, berättelser om deltagarnas verksamheter och upplevelser.
16.00                  Avslutning och tankar inför nästa nätverksträff.

Du som redan deltar i nätverket, gör din anmälan till Lars Tööj på Anmälan behöver vi ha senast fredagen den 8 september.

Är du intresserad av att delta i nätverket VD/Omvärld? Kontakta Lars Tööj. 

Läs mer om våra nätverk

Läs om förra nätverksträffen

Vill du veta mer?

Hör av dig till Lars om du vill ha mer information om nätverket.

Industriutvecklare innovation

0500-50 25 10

Lars Tööj

Industriutvecklare innovation

Jag har varit en del av IDC sedan 2009 och är i grunden civilingenjör. Under åren har jag arbetat med industriell utveckling på olika företag och har tidigare erfarenhet från ledningsarbete, affärsutveckling, marknadsarbete, produktutveckling, produktionsutveckling och produktion.

Jag har på senare år arbetat med cirkulär ekonomi och affärsmodellsinnovation och arbetar även på RISE i ett Vinnova-finansierat UDI-projekt; cirkulära möbelflöden. Jag gillar att jobba med förändring och utveckling och det erfarenhetsutbyte som skapas mellan företagen.

Det är det som är extra roligt med det här jobbet, att få vara med under företagens hela affärsutvecklingsresa och skapa förändring och förbättringar. Känslan av att få vara med och göra skillnad, den ger mycket energi tillbaka. Jag brinner verkligen för arbetet med tillverkande företag, att bidra till att vi har god konkurrenskraft.

IDC står för så mycket, men jag kan sammanfatta oss med orden ständig utveckling, företagsfokus och spridning av kunskaper och erfarenheter. Hur vi gör detta blir unikt för varje situation.

Jag tog med mig ett tennisracket till fotograferingen eftersom jag har spelat sedan jag var liten. Nu går mycket av fritid åt till mina barns olika intressen, bland annat handboll och löpning. Jag har även en golfbag men har inte spelat på länge, ambitionen finns och jag hoppas kunna ta upp det igen!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 10

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen