Nätverk

Nätverksträff - HR ledarskap och medarbetarskap

IDCs kontor i Science Park Skövde, Kanikegränd 3B

Onsdagen den 26 oktober kl 08:30-11:00

Anmäl här
Nätverksträff - HR ledarskap och medarbetarskap
IDCs kontor i Science Park Skövde, Kanikegränd 3B
Onsdagen den 26 oktober kl 08:30-11:00

Nu är det dags för nästa träff med nätverket för HR – ledarskap och medarbetarskap. Den här gången är ämnet utbildningar för framtidens jobb inom industrin.

Lotta Engelbrektson, processledare på Teknikcollege Skaraborg.

Den här gången kommer ni få en presentation om hur Teknikcollege i Skaraborg arbetar med att göra industrins utbildningar attraktivare. Till nätverket har vi bjudit in Lotta Engelbrektsson Processledare på Teknikcollege Skaraborg.

Framtidens jobb finns i hög utsträckning inom teknikindustrin
På Teknikcollege jobbar man med utbildningar inom de yrken som efterfrågas mest. Teknikcollege Skaraborg består av fem lokala college; Falköping, Lidköping, Mariestad, Skövde och Vara. En mängd företag är engagerade i Teknikcollege och deras samarbetspartners IF Metall, Unionen och Sveriges Byggingenjörer är också aktiva. För enskilda företag är vinsterna med Teknikcollege många. Förutom möjligheten att styra utbildningar så att de motsvarar ert framtida behov av kompetens, öppnas arenor för att träffa framtida medarbetare.

 

Tid: Onsdagen den 26 oktober kl 08:30-11:00
Plats: IDCs kontor i Science Park Skövde, Kanikegränd 3B

Vi startar med fika. Under övrigt i din bokning anger du eventuellt behov av specialkost.

Välkommen!

Boka din plats

Om nätverket

Det här nätverket är till för dig som vill hitta inspiration och få erfarenhetsutbyte inom HR-frågor och riktar sig till dig som dagligen jobbar med personal och ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Träffar arrangeras fem gånger per år där du får möjlighet att lyssna på externa experter, men även samtala, dela erfarenhet och nätverka med andra företag. Vi formar innehållet efter deltagarnas behov.


Nätverksträffen arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Susanne om du vill veta mer om nätverket för HR ledarskap och medarbetarskap.

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

0500-50 25 17

Susanne Yngve

Industriutvecklare kompetens | Kompetens

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 17

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova