Nätverk | Projekt

Nätverksträff - HR ledarskap & medarbetarskap

Online eller IDC West Swedens lokaler i Portalen 3B, Science Park Skövde

Onsdagen den 27 oktober, kl. 8:30-11:30

Anmäl här
Nätverksträff - HR ledarskap & medarbetarskap
Online eller IDC West Swedens lokaler i Portalen 3B, Science Park Skövde
Onsdagen den 27 oktober, kl. 8:30-11:30

Nästa träff med nätverket för HR – ledarskap & medarbetarskap är onsdagen den 27 oktober. Den här gången handlar det om att skapa struktur i  personalfrågorna.

Tid: Onsdagen den 27 oktober kl. 8:30 – 11:30
Plats: Online alternativt på IDC West Sweden AB , Portalen 3B, Science Park Skövde.

Vi  får besök av PQM Systems som kommer prata om ledarskap och ledarskapsprocesser. Hur det kan underlätta med ett digitalt stöd i arbetet med organisationen och dess medarbetare. Vi startar med fika, en föreläsning och sedan erfarenhetsutbyte och nätverkande. På slutet kommer projekt Kompetens+ in och berättar om de olika fantastiska kompetenser/resurser som finns att tillgå i projektet just nu.

Anmälan

I din bokning anger du om du helst vill delta online eller på plats i IDC West Swedens lokaler på Science Park Skövde. För dig som vill ses fysiskt startar vi med kaffe/te och smörgås. Under övrigt i din bokning anger du eventuell specialkost. Boka din plats idag så återkommer vi med mer information inom kort.

Anmäl dig här

Om nätverket

Det här nätverket är till för dig som vill hitta inspiration och få erfarenhetsutbyte inom HR-frågor och riktar sig till dig som dagligen jobbar med personal och ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Träffar arrangeras fem gånger per år där du får möjlighet att lyssna på externa experter, men även samtala, dela erfarenhet och nätverka med andra företag. Vi formar innehållet efter deltagarnas behov.


Nätverksträffen arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova