Nätverket drivs av IDC genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena

Nätverk | Projekt

Nätverksträff: en jämställd teknik- och industribransch

Eklunds bildelslager, Våmb Larsgården, Skövde

Måndagen den 7 november, kl. 13.30-15.30

Anmäl här
Nätverket drivs av IDC genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena
Nätverksträff: en jämställd teknik- och industribransch
Eklunds bildelslager, Våmb Larsgården, Skövde
Måndagen den 7 november, kl. 13.30-15.30

Den 7 november är det dags för nästa träff i nätverket för en jämställd teknik- och industribransch.  Denna gång ger vi oss ut i industrin och gör ett studiebesök på Eklunds bildelslager. Häng på!

När: Måndagen den 7 november, kl. 13.30-15.30.
Var: Eklunds bildelslager, Våmb Larsgården, Skövde
För dig: som är intresserad av att vara med och skapa en inkluderande teknik- och industribransch. Näringsliv med fokus på teknik och tillverkning, representanter från grundskola, gymnasium, högskola samt studenter.

Innehåll

Denna gång träffas vi på Eklunds bildelslager i Våmb. Vi blir bjudna på en rundvandring där Linnea Eklund Lorentzon presenterar Eklunds jämställdhetsarbete och hur de arbetar med att attrahera ny kompetens till företaget.

Anmäl dig här

Kontakt

Susanne Yngve, Industriutvecklare kompetens, IDC West Sweden AB
Tfn: 0500-50 25 17
E-post:

Malin Lundberg, Affärsutvecklare, Science Park Skövde AB
Tfn: 0702-42 87 39
E-post: 

Om nätverket för en jämställd teknik- och industribransch

Syftet med nätverket är att skapa en industri- och teknikbransch som bidrar till social hållbarhet och attraherar alla oavsett kön. Nätverket arrangerar träffar, seminarium och workshops ett par gånger per år.

Bakom nätverket står IDC och ASSAR i samverkan med EDCSEklunds bildelslagerTeknikcollegeVolvo GTO samt studenter från Högskolan i Skövde.


Nätverket drivs av IDC West Sweden AB genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, i samverkan med EDCSEklunds bildelslagerTeknikcollegeVolvo GTO samt studenter från Högskolan i Skövde. Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova