I samarbete med RISE och ID-nätverket

Temadag

Temadag: Utbildning i nya ISO 9001:2015

Gothia Science Park / Lokal: Vänern & Vättern

Onsdagen den 12 december, 09:30 - 12:00

Anmäl här
I samarbete med RISE och ID-nätverket
Temadag: Utbildning i nya ISO 9001:2015
Gothia Science Park / Lokal: Vänern & Vättern
Onsdagen den 12 december, 09:30 - 12:00

Vi bjuder in till en temadag där vi i samarbete med RISE håller en halvdags utbildning i nya ISO 9001:2015, tisdagen den 12 december. Välkommen att ta del av utbildningen för att kunna utnyttja förenklingarna som skett och göra certifieringen till en konkurrensfördel för ditt företag.

Under dagen kommer vi att ägna oss åt frågorna ”Vad är ISO och hur kan certifiering vara en konkurrensfördel”, ”Vilka är skillnaderna mellan nya och gamla ISO”, ”Hur ska jag göra för att ta nästa steg”.

Temadagens innehåll i korthet:
  • Så här enkelt är det nu!
  • Så här gör man för att certifiera sig.
  • Möjlighet att ställa frågor.
  • Den här hjälpen kan vi ge framöver.
  • Kostar det något? Vad behöver företagen betala?
Målgrupp och praktisk information

Vi startar dagen klockan 9:30 och håller på fram till 12:00. Målgrupp för temadagen är små och medelstora tillverkande industriföretag i Västra Götaland, delägare i IDC och övriga. Temadagen är kostnadsfri.

Vi behöver din anmälan senast torsdagen den 7 december.

Gå till anmälan


En aktivitet inom nätverket Industriell Dynamik

IDC West Sweden AB är del i nätverket Industriell Dynamik. ID-nätverket har fjorton medlemsorganisationer med expertis inom olika industriella områden. Nätverket är en resurs för teknik- och affärsutveckling riktad till små och medelstora industriföretag i Västra Götaland.

Syfte och mål med projektet – utvecklingskraft och innovation

Industriell Dynamik är ett regionalt nätverk inom Västra Götaland med syfte att ge industriföretag tillväxt och stärkt konkurrenskraft genom ökad utvecklingskraft och support för innovation. Projektet vill stärka förnyelse, tillväxt och konkurrenskraft i existerande företag men också skapa ett närmande mellan regionens företag och den akademiska världen. Industriell Dynamik har som mål att ge industriföretag tillväxt och stärkt konkurrenskraft genom ökad utvecklingskraft och support för innovation.

Läs mer om ID-nätverket

Industriell Dynamik logotyp  rise logotyp

Industriell Dynamik finansieras av Västra Götalandsregionen som arbetar aktivt med att samordna och finansiera projekt som stimulerar kompetensutveckling, innova­tionskraft och affärsmöjligheter för näringslivet i Västra Götaland. Allt i nära samverkan med universitet, högskolor, kommuner, organisationer, näringsliv samt statliga och internationella organ.

Västra götalandsregionen logotyp

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova