Arrangeras inom ramen för projektet Catalyst

Fokusträff | Projekt | Utbildning

Fokusträff försäljning: Så kommunicerar du ditt hållbarhetsarbete

Magnolia, Science Park Skövde

Onsdagen den 8 juni, kl 13.00-16.00

Arrangeras inom ramen för projektet Catalyst
Fokusträff försäljning: Så kommunicerar du ditt hållbarhetsarbete
Magnolia, Science Park Skövde
Onsdagen den 8 juni, kl 13.00-16.00

Välkommen på Fokusträff med tema Hållbarhetskommunikation – så kommunicerar du företagets hållbarhetsarbete. Under träffen får du tips på hur du kan använda din hållbarhetskommunikation för att stärka ditt arbetsgivarvarumärke, och hur kommunikationen kan bli ett strategiskt verktyg i implementation av hållbarhetsarbetet, internt och externt.

Under den här eftermiddagen varvas teori och praktik och vi arbetar med olika redskap som du kan börja använda med en gång i din verksamhet. Du får också möjlighet att nätverka, dela med dig och knyta nya kontakter. Vi kommer att arbeta mer med målgruppsanalyser. Vi kommer också att belysa de tre dimensionerna i hållbarhetsarbetet som är av vikt, att verkligen få med miljödelen, den sociala delen och den ekonomiska delen, så de balanseras i Hållbarhetskommunikationen med grund i Agenda 2030 och de 17 globala målen.

Föreläsare under dagen är Karin Karedal och Martin Alm från CSR Västsverige, nätverket för hållbar verksamhetsutveckling.

Plats: Fysisk träff i lokal Magnolia som ligger i byggnaden Pergolan, Science Park Skövde (se vägbeskrivning nedan)
Tid: Onsdagen den 8 juni, kl. 13:00-16:00.
Målgrupp: För dig som arbetar inom tillverkande industri i Skaraborg

Anmäl dig senast den 6 juni!

Anmälan är stängd


Hitta till lokal Magnolia, som ligger i byggnaden Pergolan vid Science Park Skövde

Pergolan

Pergolan vid Science Park Skövde, Kaplansgatan 18

Kommer du med buss eller tåg?
Från Skövde Resecentrum är det knappt tio minuters gångväg till Pergolan vid Science Park, via Högskolan.
Adress: Kaplansgatan 18, 541 36 Skövde

Parkera bilen
Utanför byggnad Portalen, Science Park Skövde, finns det en stor besöksparkering. Du registrerar din parkering via hemsidan eller via en QR-kod som finns innanför entrén till Portalen.


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.


Välkommen att kontakta Marie Hult för frågor eller mer information.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 21

Marie Hult

Industriutvecklare tillverkning

Sedan augusti 2013 har jag varit anställd som säljresurs här på IDC och främst jobbat med kundkontakt för IDC och Material ConneXion. Men jag har även hand om prospekt, event och seminarier, jag är nog lite allt i allo .

Det är en fantastisk känsla att få vara med och coacha människor och se dem lyfta. Att fånga upp företagens behov och få dem att själva se och ombesörja dem. Det gör det extra roligt att gå till jobbet.

Min lediga tid spenderar jag gärna med familj och vänner. Vi umgås, lagar och äter god mat serverad med ädla drycker. För mig är det även avkoppling att komma ut i skogen och som hundägare har jag en jättebra anledning att göra det ofta.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 21

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen