Fokusträff

Fokusträff: Så leder och motiverar du ett team

ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Onsdagen den 19 februari

Fokusträff: Så leder och motiverar du ett team
ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Onsdagen den 19 februari

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, kommunikation och utveckling när det handlar om att leda ditt team? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge människor kraftfulla redskap och rusta till handlingskraft och hållbara resultat.

Vi är glada att kunna erbjuda möjligheten att lyssna till Jenny Anderssson på vår Fokusträff i februari. Temat är ”Att leda och motivera ett team”. Jenny kommer att prata om hur du som ledare kan jobba för ökad motivation, skapa en tydlig riktning och framgångsrikt hantera konflikter i ditt team.

Efter Fokusträffen kommer du bland annat ha en tydligare känsla för vad ett team faktiskt är, en bild av vanliga farhågor inom team och tips på verktyg som du direkt kan applicera i din vardag. Det kommer att handla om förväntningar och förutsättningar i ditt team, och hur teamets potential tas tillvara på bästa sätt.

Dagens innehåll
 • Så fungerar ett team
 • Hur du tydliggör mål
 • Att öka motivationen i ett team
 • Så kan du förebygga konflikter
 • Att ta sig an dysfunktionella team
 • Vad säger forskningen och vad är viktigt att tänka på?

Det kommer dessutom ges utrymme att prova flera övningar och verktyg direkt under eftermiddagen! Föreläsning och workshops kommer varvas och det ges som alltid generöst med utrymme för nätverkande mellan deltagare.

Tid: Onsdagen den 19 februari, 13:00 – 16:00
Plats: På ASSAR Industrial Innovation Arena
Målgrupp: Alla intresserade av ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Eventet är kostnadsfritt.

Anmälan är stängd.

Vi bjuder på fika under eftermiddagen. Vi behöver din anmälan senast fredagen den 14 februari.

Jenny Andersson berättar om föreläsningen

Om föreläsaren:

Jenny Andersson har arbetat med individ- och affärsutveckling i 25 år, dessutom med fokus på kommunikation och människor i förändring för hållbar utveckling sedan 2009. Tidigare har Jenny arbetat 20 år inom reklambranschen, bl a på Forsman & Bodenfors. Hon sadlade om 2007 för att arbeta med utveckling av människor.

Idag arbetar Jenny som utbildare och mentor för andra coacher på Gothia Akademi. Likaså jobbar hon som mentor, executive coach samt ICF-certifierad MCC-coach och INLPTA-trainer. Jenny jobbar mycket som coach ute hos företag och i ledningsgrupper och har en stor erfarenhet i att coacha ledare inom olika branscher. Hon är dessutom författare till boken Medveten kommunikation.


Fokusträffen arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Pia eller Susanne eller om du vill veta mer om Fokusträffen.

Industriutvecklare kompetens

0500-50 25 19

Pia Nurro

Industriutvecklare kompetens

Det som får mig att hoppa upp ur sängen varje dag är att jag vet att vi behöver ha bra arbetsplatser. Genom att jobba med ledarskap och medarbetarskap finns möjlighet att få ut styrkan ur hela företaget. Det är min del in i uppdraget att långsiktigt stärka och öka lönsamheten hos den tillverkande industrin i Skaraborg.

Idag jobbar jag på plats i Skövde i projektet Catalyst. I mitt uppdrag som Industriell utvecklare har jag med mig min kunskap inom kompetensförsörjning och min passion för utveckling.

Jag började på IDC 2015. Då var min tjänst förlagt hos IUC Sjuhärad i Borås. Under tre år jobbade jag som coach där i projektet Kompetensnavet med strategisk kompetensförsörjning. Mitt uppdrag handlade om att stötta Sjuhärads industriföretag i att bli attraktiva arbetsplatser både för befintliga medarbetare och den nya kompetens de behöver locka till sig. Det var inriktat på att hjälpa dem se nya strukturer och mönster genom att se kompetens på ett nytt sätt, allt med ett jämställdhetsintegrerat arbetssätt. Det har varit en otroligt spännande resa där jag har lärt mig massor, både om mig själv och om företagen och den verklighet de lever i. Samtidigt både såg och hörde jag utveckling även hos de företag som ingick i projektet.

Jag är en person som är nyfiken på nya perspektiv och tycker det är viktigt med helhet. Mitt viktigaste ord är tillsammans. Om vi jobbar tillsammans blir vi både smartare, starkare och får mer förståelse för varandras perspektiv. Jag tycker jag är bra på att lyssna och vara lyhörd.

På min personliga bild har jag ett pass. Det får symbolisera att jag är nyfiken på nya platser och nya människor. Jag reser gärna men det behöver inte alltid vara så långt bort. Även i mitt arbete träffar jag nya människor och ser nya platser. Det är stimulerande!

När jag inte jobbar är jag helst i skogen, i sommarstugan med familjen.  Jag tränar gärna min kropp på yogamattan eller i gymmet. På vintern älskar jag att åka skidor både på längden och tvären.

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 19

Industriutvecklare kompetens

0500-50 25 17

Susanne Yngve

Industriutvecklare kompetens

Här kommer du snart kunna läsa lite mer just denna fantastiska medarbetare. Sidan är under uppbyggnad

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 17

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
 • Europeiska Socialfonden
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Tillväxtverket
 • Vinnova
 • Västra Götalandsregionen