IDC tipsar: Knyt nya kontakter på Karriärmässan Framtid 2022

Karriärmässan Framtid är en arbetsmarknadsdag som arrangeras av Studentkåren på Högskolan i Skövde där studenter möter näringslivet och företag möter framtidens arbetskraft. Mässan lockar cirka 700 – 1 000 besökare och 35 – 40 utställare varje år som erbjuder en fantastisk möjlighet att koppla samman studentlivet med näringslivet.

IDC vill tipsa om Karriärmässan Framtid som en viktig kontaktyta där människor från näringsliv och offentliga organisationer kan möta Högskolan i Skövdes studenter.

Tid: Torsdagen den 3 mars, kl 10:00-14:30. Sista anmälningsdatum är 1 februari 2022.
Plats: Högskolan i Skövde, Hus G, plan 1 & 2

Anmäl ditt företag till Karriärmässan framtid

Om Karriärmässan Framtid

Karriärmässan Framtid är en viktig kontaktyta där människor från näringsliv och offentliga organisationer kan möta Högskolan i Skövdes studenter. Som företag deltar du med syfte att träffa personer som kan bidra till er organisation med sin kompetens genom exempelvis sommarjobb, vikariat, heltidstjänster, praktikplatser eller möjlighet till examensarbete. Det finns även plats för fackförbund och företag som vill presentera alternativa vägar som studenterna kan gå för att forma sin framtida karriär. Studenter från alla högskolans inriktningar och årskullar kommer att delta vilket ger er möjlighet att visa upp er organisation för högskolans studenter och på så vis säkerställa er framtida kompetensförsörjning! Här finns även en lista över studenter på högskolan om ni är intresserade över vilka studenter ni kan komma i kontakt med.

Läs mer på mässans hemsida

Information som PDF

Klicka för större bild.

Olika typer av deltagande

Monterplatserna på mässan är indelade i två kategorier. Utöver det finns några tillval. Det finns ett begränsat antal Guldmontrar. Vid anmälan kommer en karta över mässområdet med monterplatsernas placering att finnas. Montrarna har planerats med avstånd emellan p.g.a covid-19.

  • Bas: 8 000 kr. Fullt deltagande ingår för er organisation.
  • Guld: 10 000 kr. Allt som ingår i Bas samt större monter nära entrén. Frukost, lunch och fika. Ni kommer även erbjudas mer exponering i sociala medier.
Har du och ditt företag inte möjlighet att delta med vill  synas ändå?

Som sponsor kan du bidra med artiklar i våra goodiebags till studenterna eller kanske sponsra med något fint pris som de kan tävla om! Du får synas i våra sociala kanaler och hjälper oss att sätta guldkant på mässdagen. Kontakta oss så pratar vi mer!

 

Dela via

Fler nyheter som du kanske gillar

Tips från IDC

Johan tipsar: Checkar till utveckling av produktionen i industriföretag

Tillväxtverket erbjuder företag att söka stöd till sin utveckling inom två olika områden: Automation och produktionskompetens. Erbjudandet stärker företags långsiktiga…

19 april, 2024 — Lästid 4 min

Projekt | Samverkan

Yrkestrainee Skaraborg – studentarbeten hos Dafgårds och CIDAN

Målet med Yrkestrainee Skaraborg är att ta fram utbildningsupplägg på utbildningar inom teknik och tillverkning, där relevanta delar av kursen…

26 april, 2024 — Lästid 2 min

Projekt | Samverkan

Klurigt klimatsmart - plastklämmor får nytt liv!

Det ena företaget hade fler plastklämmor än de visste vad de skulle göra med, medan det andra företaget behövde plastgranulat…

4 april, 2024 — Lästid 4 min

Projekt | Samverkan

Workshop om ekonomisk motivering av cirkularitet

Inom ramen för projektet REFUSE hölls nyligen en workshop om att mäta och ekonomiskt motivera cirkularitet och rekonfigurerbarhet. Besökarna möttes…

22 april, 2024 — Lästid 3 min