Workshoppen arrangeras av IDC i samarbete med ASSAR

Workshop

Workshop: Erfarenhetsutbyte Lean

INSTÄLLD

Workshoppen arrangeras av IDC i samarbete med ASSAR
Workshop: Erfarenhetsutbyte Lean
INSTÄLLD

Har IDC genomfört en introduktion till Lean hos ditt företag? Nu bjuder vi in dig tillsammans med andra företag som gör samma resa för att utbyta erfarenheter, diskutera utmaningar och dela tips med varandra.

1. ASSAR Industrial Innovation Arena 2. Portalen (Högskolan i Skövde/Science Park Skövde) 3. Science Park Skövde 4. Science Park Skövde 5. Högskolan i Skövde 6. Regionens hus, parkeringshus Mode

Tid: Tisdagen den 24 maj kl 13:30 – 15:30 eller tisdagen den 31 maj, kl 09:00 – 11:00. I steg två i din bokning väljer du den dag som passar dig bäst.
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena Skövde, Kavelbrovägen 2B.

WORKSHOPPEN ÄR INSTÄLLD!

Om workshoppen

Inför workshoppen behöver du inte förbereda något speciellt, och det spelar ingen roll hur långt ditt företag kommit i arbetet. Ett tips; passa på att ta med några kollegor, det kan vara produktionspersonal, arbetsledare eller operatörer. Förutom erfarenhetsutbyte mellan företag finns vi från IDC också med, ifall du vill fördjupa dig i någon del, ställa frågor eller lyfta utmaningar eller behov som du vill arbeta vidare med framåt.

Vi bjuder självklart på kaffe!

Är det något särskilt område du redan nu vet att du vill prata om? Tveka inte att kontakta Johan eller Tanja.

Johan Lundahl: ,  0500 – 50 25  15
Tanja Lundberg: , 0500 – 50 25  28

Har ditt företag inte gjort en introduktion till Lean tillsammans IDC än? Hör av dig till Johan eller Tanja så bokar vi in en första träff.


Workshoppen arrangeras av IDC West Sweden AB inom ramen för projektet Catalyst och ASSAR som finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund och Skövde kommun. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Johan eller Tanja om du vill veta mer om workshoppen.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 15

Johan Lundahl

Industriutvecklare tillverkning

Jag började här på IDC i maj 2019 i projektet Catalyst. Sedan starten i maj har jag också blivit involverad i projekten Industriell Dynamik och Robotlyftet. Min inriktning är mot produktion och de frågor som rör det. Innan jag kom till IDC har jag under 25 år jobbat inom produktion och med olika roller, både som operatör, tekniker, ledare. och chef. Det som är så kul med att jobba på IDC är kontakten med alla företag. Att komma ut och se alla olika verksamheter i Skaraborg och kunna hjälpa till med de möjligheter och utmaningar som företagen har. Sedan finns det en fantastisk bredd på kompetensen och bra arbetskamrater här på IDC.

Förutom idrott och träning är ett av mina intressen veteranbilar och speciellt Saab. Om tid finns tar jag gärna en tur eller åker på en träff eller marknad för att leta efter just den bildel som saknas för tillfället. När jag inte jobbar umgås jag helst med min familj och våra vänner. Har jag riktig tur kan jag få med mig familjen på en tur i en av mina veteranbilar!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 15

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen