I samarbete med Automation Region

FRAMFLYTTAT PÅ OBESTÄMD TID: Automation Expo i Skövde

ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde

Torsdagen den 19 mars, 8:30 – 15:30

I samarbete med Automation Region
FRAMFLYTTAT PÅ OBESTÄMD TID: Automation Expo i Skövde
ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Torsdagen den 19 mars, 8:30 – 15:30
Med anledning av utvecklingen kring Covid-19 (Coronavirus) ser vi allt fler avbokningar från deltagare och utställare och har därför beslutat att flytta fram Automation Expo. Vi återkommer med nytt datum när planeringen är klar.

Här kan du läsa mer om våra riktlinjer gällnade Covid 19 (Coronavirus)


Välkommen till en dag där du får ta del av erfarenheter från företag som har utvecklat sina arbetsmetoder genom att digitalisera, automatisera och robotisera. Möt leverantörer och konsulter som kan hjälpa ditt företag att ta nästa steg.

IDC bjuder genom projekten Robotlyftet och ASSAR tillsammans med Automation Region in till Automation Expo i Skövde den 19 mars. Expot äger rum på den öppna innovationsarenan ASSAR. Dagen erbjuder även möjlighet att få mer information om hur ditt företag kan få stöd att utveckla verksamheten via Robotlyftet eller ASSAR.

Dagens innehåll i korthet:

Dropin/registrering och frukost öppnar 8:30. Vi startar dagen 9:00.

 • SWIRA – omvärldsutblick och megatrender inom robotautomation
 • Presentation av projektet Robotlyftet
 • Kinnegrip berättar om sin automationsresa
 • Automation Region förläser
 • Presentation av utställare
 • Högskolan i Skövde om automation
 • Viktor Johansson beskriver projektet MANUWORK

 


Tid: Torsdagen den 19 mars, 8:30 – 15:30, lunch och fika ingår
Plats: På ASSAR Industrial Innovation Arena
Målgrupp: Alla intresserade av automation inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Eventet är kostnadsfritt.

För utställare

Utställarplatserna inkluderar ett bord, eluttag, wifi samt plats att ställa upp en rollup. Välkommen att visa upp dina smarta produkter och tjänster!


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB inom ramen för projekten Robotlyftet och ASSAR Industrial Innovation Arena  i samarbete med Automation Region. Finansiärer är Tillväxtverket, Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Johan eller Tobias om du vill veta mer om Automation Expo.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 15

Johan Lundahl

Industriutvecklare tillverkning

Jag började här på IDC i maj 2019 i projektet Catalyst. Sedan starten i maj har jag också blivit involverad i projekten Industriell Dynamik och Robotlyftet. Min inriktning är mot produktion och de frågor som rör det. Innan jag kom till IDC har jag under 25 år jobbat inom produktion och med olika roller, både som operatör, tekniker, ledare. och chef. Det som är så kul med att jobba på IDC är kontakten med alla företag. Att komma ut och se alla olika verksamheter i Skaraborg och kunna hjälpa till med de möjligheter och utmaningar som företagen har. Sedan finns det en fantastisk bredd på kompetensen och bra arbetskamrater här på IDC.

Förutom idrott och träning är ett av mina intressen veteranbilar och speciellt Saab. Om tid finns tar jag gärna en tur eller åker på en träff eller marknad för att leta efter just den bildel som saknas för tillfället. När jag inte jobbar umgås jag helst med min familj och våra vänner. Har jag riktig tur kan jag få med mig familjen på en tur i en av mina veteranbilar!

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 15

Industriutvecklare innovation

0500-50 25 14

Tobias Björck

Industriutvecklare innovation

Kontaktuppgifter

 • 0500-50 25 14

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Tillväxtverket
 • Vinnova
 • Västra Götalandsregionen