Nätverksträffen arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena

Nätverk | Projekt

Träff med Produktionstekniska nätverket

Online

Torsdagen den 17 december, kl. 14:00-16:00

Nätverksträffen arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena
Träff med Produktionstekniska nätverket
Online
Torsdagen den 17 december, kl. 14:00-16:00

Skandia Elevator berättar om deras bidrag till Europafinalen i EIT Manufacturing Summit 2020. Vi får även veta mer om den senaste forskningen inom digitaliserad ergonomi.

Tid: Torsdagen den 17 december, kl. 14:00-16:00
Plats: Online
Målgrupp: Tekniker, ingenjörer, utvecklingschefer och ledare i den tillverkande industrin i Skaraborg, Högskolan i Skövde och forskare samt studenter.

Innehållet i korthet
  • Jerry Olsson, Skandia Elevator, visar deras bidrag till finalen i EIT Manufacturing Summit 2020. Europafinalen genomförs fredagen den 11 december 2020.
  • Dan Högberg, professor i integrerad produktutveckling på Högskolan i Skövde berättar om det senaste inom området digitalisering av ergonomi, inspelning av verkliga rörelser med hjälp av smarta textilier och inbyggda sensorer samt hur data sedan ergonomiskt utvärderas.
Om Produktionstekniska nätverket

Det här nätverket drivs genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena och träffas ungefär varannan månad. Deltagande företag presenterar ofta  exempel från den egna verksamheten. I detta nätverk är man med och bidrar aktivt med både kunskap och möjlighet att påverka beslut inom produktionstekniska ämnen i Skaraborg.

För mer information om träffen och deltagande i Produktionstekniska nätverket, kontakta:

Fredrik Johansson:


Produktionstekniska nätverket drivs av IDC West Sweden AB genom projektet ASSAR Industrial Innovation Arena. Finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.
ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova