Temadagen arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena

Projekt | Temadag

Temadag: Nå framgång med ditt affärssystem

Online

Fredagen den 20 november, kl 9:00-12:00

Temadagen arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena
Temadag: Nå framgång med ditt affärssystem
Online
Fredagen den 20 november, kl 9:00-12:00

Hur ser framtidens affärssystem ut och hur kan vi möta de förändringar som pågår? Under den här Temadagen får du mer kunskap om de senaste trenderna inom affärssystem och hur du kan förhålla dig till utvecklingen.

HerbertNathan & Co är marknadsledande i Skandinavien när det gäller rådgivning avseende Affärssystem, Ekonomisystem, HR-system, Lönesystem och Beslutsstöd. Under Temadagen kommer Jonas Andersson guida oss igenom de förändringar som pågår samt aktuella trender, så som AI inom Affärssystem samt hur man som kund bör förhålla sig till utvecklingen.

Kort om innehållet
  • Del 1 – Marknad och trender inom Affärssystem. En översiktlig beskrivning av den skandinaviska marknaden för Affärssystem och de förändringar som pågår samt aktuella trender inom Affärssystem.
  • Del 2 – AI och Affärssystem. En beskrivning av hur utvecklingen inom AI även börjar få en påverkan på branschen för Affärssystem och hur de olika leverantörerna satsar på området.
  • Del 3 – Framtidens Affärssystem. En beskrivning av de förändringar som pågår gällande synen på  framtidens affärssystem och hur man som kund bör förhålla sig till utvecklingen.

Tid: Fredagen den 20 november, kl. 9:00-12:00.
Plats: Online
Målgrupp: Alla intresserade av affärssystem, så som ledare och planerare, som vill veta mer om förbättringsmöjligheter  gällande utvecklingen av affärssystem inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Eventet är kostnadsfritt.


Om föreläsaren

Jonas Andersson är ansvarig för den svenska verksamheten inom HerbertNathan & Co. Han har 30 års erfarenhet av affärssystem och har medverkat som konsult och rådgivare i fler än 400 upphandlingar och installationer i många olika branscher. Jonas är en ofta anlitad föreläsare inom näringsliv och högskola, har publicerat många artiklar om affärssystem och är författare till boken ”Upphandlingsguiden”, som har utgivits på den svenska marknaden.

HerbertNathan & Co

HerbertNathan & Co är Skandinaviens ledande oberoende konsultföretag inom rådgivning, upphandling och projektledning vid investeringar i Affärssystem. De bevakar kontinuerligt den Skandinaviska marknaden för Affärssystem och publicerar årliga marknadsanalyser som beskriver leverantörerna och de aktuella trenderna inom Affärssystem. Sedan företaget grundades 2003 har de genomfört drygt 1000 uppdrag gällande förstudie, upphandling och/eller projektledning vid investeringar och implementeringar av Affärssystem. Sammanlagt finns drygt 40 medarbetare  på kontor i både Sverige, Norge och Danmark.


Aktiviteten arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

 

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova