Seminariet arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena Skövde

Projekt

Seminarium: Bildanalys med AI

ASSAR Industrial Innovation Arena & Online

Måndagen den 5 oktober, kl. 13:30-15:00

Seminariet arrangeras av ASSAR Industrial Innovation Arena Skövde
Seminarium: Bildanalys med AI
ASSAR Industrial Innovation Arena & Online
Måndagen den 5 oktober, kl. 13:30-15:00

Är du nyfiken på hur du kan använda Artificiell Intelligens (AI) för bildanalys och kvalitetssäkring i din produktion och din verksamhet? Då är detta seminarium något för dig.

Seminariet fokuserar på användningsområden för AI-baserad bildanalys samt styrkor och svagheter med AI. Seminariet kommer inte göra någon teknisk djupdykning i AI utan hålls på en nivå som gör att alla, oavsett förkunskaper och bakgrund, kan följa med i diskussionerna. Vi kommer att titta på fallstudier från olika områden och diskutera för vilka problem som AI passar bra samt vad man behöver tänka på om man vill använda AI-baserad bildanalys i sin verksamhet.

Tid: Måndagen den 5 oktober kl. 13:30-15:00.
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde samt online.
Målgrupp: Seminariet är för dig som vill veta mer om hur AI kan användas för bildanalys och som har liten eller ingen kunskap om området sedan innan.

Kontakt och praktisk info

Vi gör riskanalys och följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer gällande Coronapandemin. Med tanke på rådande situation begränsar vi antalet platser på ASSAR till 30 deltagare. Har du frågor så kontakta 

Anmälan

Anmälan är stängd.


Aktiviteten arrangeras av projektet ASSAR Industrial Innovation Arena, ett av de projekt som IDC är med och driver. IDCs finansiärer är Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri. ASSAR Industrial Innovation Arena är en del av Science Park Skövde och är en mötesplats där utbildning, innovation och forskning ger nya lösningar för industrin.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova