I samarbete med Big Science Sweden

IDC tipsar | Temadag

Så fungerar Big Science Sweden - utforska möjligheter till en helt ny marknad

Online, i verktyget Zoom

Torsdagen den 4 juni, 10:00-12:00

I samarbete med Big Science Sweden
Så fungerar Big Science Sweden - utforska möjligheter till en helt ny marknad
Online, i verktyget Zoom
Torsdagen den 4 juni, 10:00-12:00

Välkommen till en temadag där du får möjlighet att lära dig mer om en för många helt ny marknad som spås omsätta 38 miljarder Euro inom de kommande fem åren. Vi bjuder in till en digital träff för tillverkande industriföretag där Sven-Christian Ebenhag berättar mer om möjligheterna.

Under dagen kommer Big Science Sweden att presentera sin verksamhet, de har som uppgift att skapa förutsättningar för svenska företag att leverera utrustning, material och tjänster till Big Science-anläggningar.

Sven-Christian Ebenhag

Du kommer att träffa Sven-Christian Ebenhag, Business Development & Project Management på Big Science Sweden online. Han kommer att berätta om möjligheter till affärer och teknikutveckling för tillverkande företag i Skaraborg, möjligheter på en för många helt ny marknad. Alla deltagare kommer att ha möjlighet att ställa frågor om marknaden, möjligheter och andra funderingar.

Tid: Torsdagen den 4 juni, 10:00-12:00.
Plats: Vi möts i verktyget Zoom, online.
Målgrupp: Alla intresserade av att lära sig mer om möjligheterna inom Big Science

Anmälan är stängd

 


Om Big Science Sweden

Som Sveriges officiella Industry Liaison Organisation, ILO har Big Science Sweden som uppgift att skapa förutsättningar för svenska företag att leverera utrustning, material och tjänster till Big Science-anläggningar. De arbetar med att söka upp företag och visa på möjligheter till affärer och teknikutveckling. Big Science Sweden bygger upp bred kunskap om företag, deras kompetens och möjligheter att leverera, de bygger relationer med upphandlingsansvariga och personer som arbetar med teknikutveckling på europeiska forskningsanläggningar.

Läs mer om Big Science Sweden


Big Science Sweden är finansierat av Vinnova, Vetenskapsrådet och Tillväxtverket för att öka svenska företags försäljning av komponenter och utrustning till europeiska anläggningar samt främja högteknologisk utveckling i Sverige.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Johan om du vill veta mer.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 15

Johan Lundahl

Industriutvecklare tillverkning

Jag började här på IDC i maj 2019 i projektet Catalyst. Sedan starten i maj har jag också blivit involverad i projekten Industriell Dynamik och Robotlyftet. Min inriktning är mot produktion och de frågor som rör det. Innan jag kom till IDC har jag under 25 år jobbat inom produktion och med olika roller, både som operatör, tekniker, ledare. och chef. Det som är så kul med att jobba på IDC är kontakten med alla företag. Att komma ut och se alla olika verksamheter i Skaraborg och kunna hjälpa till med de möjligheter och utmaningar som företagen har. Sedan finns det en fantastisk bredd på kompetensen och bra arbetskamrater här på IDC.

Förutom idrott och träning är ett av mina intressen veteranbilar och speciellt Saab. Om tid finns tar jag gärna en tur eller åker på en träff eller marknad för att leta efter just den bildel som saknas för tillfället. När jag inte jobbar umgås jag helst med min familj och våra vänner. Har jag riktig tur kan jag få med mig familjen på en tur i en av mina veteranbilar!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 15

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen