I samarbete med Big Science Sweden

IDC tipsar | Temadag

Så fungerar Big Science Sweden - utforska möjligheter till en helt ny marknad

Online, i verktyget Zoom

Torsdagen den 4 juni, 10:00-12:00

I samarbete med Big Science Sweden
Så fungerar Big Science Sweden - utforska möjligheter till en helt ny marknad
Online, i verktyget Zoom
Torsdagen den 4 juni, 10:00-12:00

Välkommen till en temadag där du får möjlighet att lära dig mer om en för många helt ny marknad som spås omsätta 38 miljarder Euro inom de kommande fem åren. Vi bjuder in till en digital träff för tillverkande industriföretag där Sven-Christian Ebenhag berättar mer om möjligheterna.

Under dagen kommer Big Science Sweden att presentera sin verksamhet, de har som uppgift att skapa förutsättningar för svenska företag att leverera utrustning, material och tjänster till Big Science-anläggningar.

Sven-Christian Ebenhag

Du kommer att träffa Sven-Christian Ebenhag, Business Development & Project Management på Big Science Sweden online. Han kommer att berätta om möjligheter till affärer och teknikutveckling för tillverkande företag i Skaraborg, möjligheter på en för många helt ny marknad. Alla deltagare kommer att ha möjlighet att ställa frågor om marknaden, möjligheter och andra funderingar.

Tid: Torsdagen den 4 juni, 10:00-12:00.
Plats: Vi möts i verktyget Zoom, online.
Målgrupp: Alla intresserade av att lära sig mer om möjligheterna inom Big Science

Anmälan är stängd

 


Om Big Science Sweden

Som Sveriges officiella Industry Liaison Organisation, ILO har Big Science Sweden som uppgift att skapa förutsättningar för svenska företag att leverera utrustning, material och tjänster till Big Science-anläggningar. De arbetar med att söka upp företag och visa på möjligheter till affärer och teknikutveckling. Big Science Sweden bygger upp bred kunskap om företag, deras kompetens och möjligheter att leverera, de bygger relationer med upphandlingsansvariga och personer som arbetar med teknikutveckling på europeiska forskningsanläggningar.

Läs mer om Big Science Sweden


Big Science Sweden är finansierat av Vinnova, Vetenskapsrådet och Tillväxtverket för att öka svenska företags försäljning av komponenter och utrustning till europeiska anläggningar samt främja högteknologisk utveckling i Sverige.

 

Vill du veta mer?

Hör av dig till Johan om du vill veta mer.

Industriutvecklare tillverkning | Resurseffektiv Produktion & Cirkularitet

0500-50 25 15

Johan Lundahl

Industriutvecklare tillverkning | Resurseffektiv Produktion & Cirkularitet

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 15

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova