I samarbete med Industriell dynamik

IDC tipsar

Open technology day på Swerea IVF

Swerea IVF, Argongatan 30, 431 53 Mölndal

Tisdagen den 17 april, 09:30 - 16:00

Anmäl här
I samarbete med Industriell dynamik
Open technology day på Swerea IVF
Swerea IVF, Argongatan 30, 431 53 Mölndal
Tisdagen den 17 april, 09:30 - 16:00

Tisdagen den 17 april arrangerar Swerea IVF i Mölndal Open technology day 2018. Då invigs även deras två nyaste labb inom additiv tillverkning och ytintegritet.

Vår förhoppning är att dagen ska ge inspiration och kunskap om effektivare arbetssätt för att öka konkurrenskraften i ditt företag.

Presentation av additiv tillverkning och testbäddar för industriell automation.

Flera tillverkare har redan börjat använda 3D-printing/additiv tillverkning vilket ger stora möjligheter, så som större frihet i design, lättare produktvikt, ökad kvalitet och mycket mer. Tisdagen den 17 april ger vi möjligheten att besöka Swerea IVF för att där få se några av de nyaste teknikerna. Vi kommer bland annat få en presentation av möjligheterna inom additiv tillverkning i framtidens fabrik och testbäddar för industriell automation och digitalisering. Under dagen invigs de två nyaste labben och det bjuds på tårta!

Preliminärt program
 • 09.30  Kaffe och registrering.
 • 10.00  Inledning.
 • 10.15  Sessionsdel 1 – Additiv tillverkning i framtidens fabrik.
 • 13.00  Lunch, invigning av nya labb samt rundvisning i verkstadslabb.
 • 15.00  Sessionsdel 2 – Testbäddar för industriell automation och digitalisering.
 • 16.00  Mingel.

Läs mer om dagen på Swereas hemsida

Målgrupp och praktisk information
Vi startar dagen klockan 09:30 och håller på fram till 16:00. Målgrupp för temadagen är små och medelstora tillverkande industriföretag i Västra Götaland, delägare i IDC och övriga. Temadagen är kostnadsfri. Resan dit och hem ordnas av deltagaren.

Vi behöver din anmälan senast fredag den 6 april.

Gå till anmälan

additiv tillverkning 3D-printing


En aktivitet inom nätverket Industriell Dynamik

IDC West Sweden AB är del i nätverket Industriell Dynamik. ID-nätverket har fjorton medlemsorganisationer med expertis inom olika industriella områden. Nätverket är en resurs för teknik- och affärsutveckling riktad till små och medelstora industriföretag i Västra Götaland.

Syfte och mål med projektet – utvecklingskraft och innovation

Industriell Dynamik är ett regionalt nätverk inom Västra Götaland med syfte att ge industriföretag tillväxt och stärkt konkurrenskraft genom ökad utvecklingskraft och support för innovation. Projektet vill stärka förnyelse, tillväxt och konkurrenskraft i existerande företag men också skapa ett närmande mellan regionens företag och den akademiska världen. Industriell Dynamik har som mål att ge industriföretag tillväxt och stärkt konkurrenskraft genom ökad utvecklingskraft och support för innovation.

Läs mer om ID-nätverket

Industriell Dynamik logotyp

Industriell Dynamik finansieras av Västra Götalandsregionen som arbetar aktivt med att samordna och finansiera projekt som stimulerar kompetensutveckling, innova­tionskraft och affärsmöjligheter för näringslivet i Västra Götaland. Allt i nära samverkan med universitet, högskolor, kommuner, organisationer, näringsliv samt statliga och internationella organ.

Västra götalandsregionen logotyp

Dela via

Våra finansiärer
 • Europeiska unionen
 • Västra Götalandsregionen
 • Skaraborgs Kommunalförbund
 • Skövde Kommun
 • Vinnova