Nätverk

Nätverksträff PT Nätverk - RISE IVF

RISE IVF, Argongatan 30, Mölndal

Onsdagen den 27 mars

Nätverksträff PT Nätverk - RISE IVF
RISE IVF, Argongatan 30, Mölndal
Onsdagen den 27 mars

PT Nätverk träffas varje månad och ofta ute i olika verksamheter. I vår besöker nätverket Volvo Penta i Vara och RISE IVF i Mölndal.

RISE IVF

Onsdagen den 27 mars, klockan 10:00 – 14:00, gör nätverket ett besök hos RISE IVF i Mölndal för att se aktuell och pågående industriforskning samt titta på det senaste inom 3D-printing och mycket annat.

Nätverksträffarna för PT Nätverk hålls varje månad och bygger på att deltagarna aktivt bidrar in till PT Nätverk. Du som redan deltar i nätverket, gör din anmälan till Fredrik på .


Är du intresserad av att delta i PT Nätverk?

Kontakta Fredrik Johansson, / 0500 – 50 25 12

Läs mer om PT Nätverk

Vill du veta mer?

Hör av dig till Fredrik om du vill veta mer.

Industriutvecklare innovation

0500-50 25 12

Fredrik Johansson

Industriutvecklare innovation

Att jobba på IDC är oerhört utvecklande men samtidigt utmanande. Vi som jobbar här drivs hela tiden framåt genom att få vara en del i implementeringen och stöttning i den senaste forskningen samt i företagens utveckling.

Jag började som industriell utvecklare på IDC i augusti 2009 och jobbar i flera av de projekt IDC driver. Bland annat med spridning av tillämpad industriforskning och nulägesanalyser för att fånga upp industrins potentiella behov. Jag tittar även på hur hållbarhetsintegrerade och cirkulära företagen är. Jag jobbade en period på RISE med den cirkulära omställningen i Sverige och kan nu föra den kunskapen vidare till våra delägarföretag. IDC driver även ett antal nätverk där jag är sammanhållande för produktionstekniskt strategiskt nätverk.

På mitt foto har jag med mig en liten leksak som triggar tankeverksamheten. Den symboliserar lite av vem jag är, att jag gillar problemlösning och att få igång kreativitet och samverkan hos andra. Större delen av min fritid går åt till familjen. Jag har fem underbara barnbarn, så det är fullt upp nästan hela tiden!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 12

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen