Nätverk

Nätverksträff Monitor affärssystem

Material ConneXion på ASSAR i Skövde

Tisdagen den 21 januari, kl. 9:30-11:30

Anmäl här
Nätverksträff Monitor affärssystem
Material ConneXion på ASSAR i Skövde
Tisdagen den 21 januari, kl. 9:30-11:30

Under vår Fokusträff i Monitor affärssystem väcktes en efterfrågan på fler möjligheter till erfarenhetsutbyte. Därför bjuder vi nu in till en nätverksträff där du som dagligen jobbar i Monitor är med och formar innehållet.

Du får möjlighet att diskutera just dina utmaningar och få konkreta tips att ta med hem till din verksamhet. Kanske sitter du på någon bra lösning att dela med dig av. Kunskapen finns hos deltagarna och du får med sig konkreta tips som kan ge din verksamhet effekt direkt.

Tid: Tisdagen den 21 januari, kl. 9:30-11:30.
Plats: Material ConneXion på ASSAR Industrial Innovation Arena, Skövde
Målgrupp: Alla intresserade av Monitor affärssystem inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Dagen är kostnadsfri.

Har du idéer på diskussionsfrågor eller några specifika utmaningar du vill bolla i nätverket så hör gärna av dig till Marie eller Marie i förväg.

Boka din plats


Nätverksträffen hålls av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Skaraborgs Kommunalförbund och Västra Götalandsregionen. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Marie eller Marie om du vill veta mer om nätverksträffen.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 11

Marie Brehag von Haugwitz

Industriutvecklare tillverkning

Jag blev en av medarbetarna här i september 2015 och drev då Kompetensnavet. Nu jobbar jag med projektet Digiresan, som utvecklar och ökar digitaliseringen bland industriföretagen i Skaraborg.

För mig betyder IDC samverkan, innovation och nyfikenhet. Genom att jobba här får vi möjligheten att påverka industrin och tillväxten i Skaraborg. Det är det som är så roligt, att få se de små företagen utvecklas och ta de där små kliven som på sikt kan betyda så mycket.

Efter jobbet är det viktigaste för mig att få tid tillsammans med min familj. Vi är gärna ute och vandrar eller åker skidor, vilket jag ville skulle synas på mitt foto, därav friluftsmagasinet, och mössan. Mycket tid går även åt till barnens intressen; enduro och hästar.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 11

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 21

Marie Hult

Industriutvecklare tillverkning

Sedan augusti 2013 har jag varit anställd som säljresurs här på IDC och främst jobbat med kundkontakt för IDC och Material ConneXion. Men jag har även hand om prospekt, event och seminarier, jag är nog lite allt i allo .

Det är en fantastisk känsla att få vara med och coacha människor och se dem lyfta. Att fånga upp företagens behov och få dem att själva se och ombesörja dem. Det gör det extra roligt att gå till jobbet.

Min lediga tid spenderar jag gärna med familj och vänner. Vi umgås, lagar och äter god mat serverad med ädla drycker. För mig är det även avkoppling att komma ut i skogen och som hundägare har jag en jättebra anledning att göra det ofta.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 21

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen