Nätverk | Projekt

Nätverksträff - HR ledarskap och medarbetarskap

Bahnhof Co-Work, Lidköping, Sockerbruksgatan 1

Onsdagen den 10 maj, 08:30-11:00

Anmäl här
Nätverksträff - HR ledarskap och medarbetarskap
Bahnhof Co-Work, Lidköping, Sockerbruksgatan 1
Onsdagen den 10 maj, 08:30-11:00

Nu är det dags för nästa träff med nätverket för HR – ledarskap och medarbetarskap. Den här gången ses vi i Lidköping på Bahnhof Co-work.

Vi kommer att fortsätta diskutera kompetensförsörjning. Oskar Avedal, projektledare kompetensförsörjning, från Västsvenska Handelskammaren, kommer att berätta om deras rapport ”Gig eller Guldklocka – så blir du en attraktiv arbetsgivare för unga”. Ta chansen att lära dig mer om vad du behöver tänka på för att attrahera framtidens arbetskraft. Rapporten är tänkt att vara ett hjälpmedel för företag i arbetet; en guide till unga på arbetsmarknaden.

Siffrorna i rapporten bygger på är unika för Västsverige och kommer från Ungdomsbarometern. Som arbetsgivare behöver du aktivt jobba med hur du lockar till dig arbetskraft. Därför blir det viktigt att ta ställning till vad unga tycker, tänker och värdesätter i valet av arbetsgivare.

Tid: Onsdagen den 10 maj, 08:30-11:00
Plats: Bahnhof Co-Work, Lidköping, Sockerbruksgatan 1

Vi startar med fika. Under övrigt i din bokning anger du eventuellt behov av specialkost.

Välkommen!

Boka din plats

 

Om nätverket

Det här nätverket är till för dig som vill hitta inspiration och få erfarenhetsutbyte inom HR-frågor och riktar sig till dig som dagligen jobbar med personal och ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg. Träffar arrangeras fem gånger per år där du får möjlighet att lyssna på externa experter, men även samtala, dela erfarenhet och nätverka med andra företag. Vi formar innehållet efter deltagarnas behov.


Nätverksträffen arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen