Nätverk | Projekt

Nätverksträff - HR ledarskap & medarbetarskap

Online

Onsdagen den 24 februari, kl. 9:00-11:00

Anmäl här
Nätverksträff - HR ledarskap & medarbetarskap
Online
Onsdagen den 24 februari, kl. 9:00-11:00

Temat för den här träffen är arbetsmiljö i nuläget och vi kommer bland annat få lyssna till Sara Lindberg från Friska Arbetsplatser AB.

Friska Arbetsplatser arbetar med arbetsmiljö på ett brett sätt, men huvudfokus ligger på systematiskt arbetsmiljöarbete, organisatorisk och social arbetsmiljö samt ergonomi. De är med och skapar friska arbetsplatser där människor trivs, mår bra och presterar.

Välkommen att boka din plats.

Tid: Onsdagen den 24 februari, 9:00-11:00.
Plats: Vi möts i Microsoft Teams, online.

Anmäl dig här

Det här nätverket är till för dig som vill hitta inspiration och få erfarenhetsutbyte inom HR-frågor och riktar sig till dig som dagligen jobbar med personal och ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg.

Pia berättar mer om nätverket i filmen

Du kommer att få instruktioner om hur du ansluter till mötet ett par timmar innan mötet sätter igång. Du behöver ha uppkoppling till internet, kamera och mikrofon, resten ordnar vi med.

Läs reportaget om HR-nätverket


Fokusträffen arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. IDC har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova