Nätverk

Nätverksträff - HR ledarskap & medarbetarskap

Science Park Skövde, lokal; Spegeln

Onsdagen den 25 september, 8:00 - 11:00

Anmäl här
Nätverksträff - HR ledarskap & medarbetarskap
Science Park Skövde, lokal; Spegeln
Onsdagen den 25 september, 8:00 - 11:00

Det här nätverket är till för dig som vill hitta inspiration och få erfarenhetsutbyte inom HR-frågor. Träffar arrangeras fem gånger per år där du får möjlighet att lyssna på externa experter, men även samtala, dela erfarenhet och nätverka med andra företag.

Nätverket är till för dig som dagligen jobbar med personal och ledarskap inom den tillverkande industrin i Skaraborg.

På nästa nätverksträff

Nu startar vi upp nätverket efter sommaren och hälsar alla nätverksmedlemmar varmt välkomna. Onsdagen den 25 september klockan 8:00 – 11:00 träffas vi i Science Park Skövde i möteslokal Spegeln. Ämnet för dagens träff: Arbetshälsa – hälsan på jobbet. Vi kommer under förmiddagen prata om vilka utmaningar vi står inför samt om arbetsmiljö och hur vi jobbar med arbetshälsa i våra olika bolag. Previa kommer och berättar om sina erfarenheter och har med sig goda exempel och konkreta verktyg.

Om du har specifik erfarenhet i ämnet att dela med dig av så hör gärna av dig till Inger eller Pia i förväg.

Din anmälan behöver vi senast den 18 september. Vi bjuder på frukost!

Boka din plats


Nätverksträffen hålls av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Skaraborgs Kommunalförbund och Västra Götalandsregionen. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Inger eller Pia om du vill veta mer om nätverksträffen eller bli medlem i nätverket.

Industriell utvecklare

0500-50 25 20

Inger Rydén

Industriell utvecklare

Min resa på IDC startade i augusti 2011 som produktionsanalytiker. Sedan dess har jag varit projektledare för Projekt Inredia, startat upp projekt Möbelbruket samt arbetat i projekt Kompetensnavet med fokus mot strategisk kompetensförsörjning och jämställdhet.

Det absolut roligaste och mest givande med att jobba på IDC är att få möta människor ute i våra delägarföretag och få vara en del av deras utveckling framåt. Som bonus får jag utlopp för kreativitet och idéer samt en stark personlig utvecklingsresa. Viktiga ingredienser som passar min nyfikenhet och prestigelöshet bra.

Som du kanske kan gissa dig till av mitt personliga foto så gillar jag träning. Efter jobbet hittar du mig som instruktör på Friskis & Svettis där jag leder gruppträningspass. Hälsa och välmående ligger mig varmt om hjärtat och just nu utforskar jag hur vi människor fungerar mentalt och hur vi kan öka vår psykiska hälsa.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 20

Industriell utvecklare

0705-59 99 33

Pia Nurro

Industriell utvecklare

Här kommer du snart kunna läsa lite mer om just denna fantastiska medarbetare. Sidan är under uppbyggnad.

Kontaktuppgifter

  • 0705-59 99 33

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen