IDC tipsar

Möbelbruket och Lundbergs Möbler på NH8 i Göteborg

Input Interörs showroom Norra Hamngatan 8, Göteborg

Den 23-27 april 2018

Möbelbruket och Lundbergs Möbler på NH8 i Göteborg
Input Interörs showroom Norra Hamngatan 8, Göteborg
Den 23-27 april 2018

Under vecka 17, den 23-27 april, gästar Möbelbruket och Lundbergs Möbler showroom NH8 i Göteborg. Temat är hållbarhet både vad gäller nyproduktion och äldre produkter.

Anmälan krävs

Möbelbruket presenterar sitt sortiment och tjänsten Tur & Retur som handlar om cirkulära flöden och återbruksprojekt. Lundbergs Möbler kommer bland annat att visa sina nya bord StandByMe, Square och Nesso Studio. Målgrupp för eventet är i första hand inredningsarkitekter och inköpare  för både kommuner och privat sektor.

För att boka en visning, kontakta Jenny Ekman på

Antalet platser är begränsade.

 


Workshop och föreläsning med Tobias Jansson

Under utställningen kommer även exempel på återbrukade produkter visas, samt produkter som är lämpliga för återbruk i framtiden. På onsdag den 25 april kommer Tobias Jansson, föreläsare inom cirkulär ekonomi, och håller en workshop och en föreläsning om återbruk och cirkularitet kopplat till inredning.

Läs mer om Tobias

Rumsgestaltning av HDK

Showroomet är gestaltat av studenter på masterprogrammet Business & Design, HDK i Göteborg. Möbelbruket har under ett samarbete med studenterna fått många fina idéer kring bland annat marknadsföringen av sortimentet och eleverna har fått fler uppdrag från Möbelbruket.

Läs mer om samarbetet

 

Lundbergs Möbler & Möbelbruket.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova