Arrangeras av Högskolan i Skövde i samarbete med ASSAR

Projekt | Seminarium

Lunchseminarium: Process Mining i organisationer

Online

Fredagen den 4 februari, kl. 12:00-12.45

Anmäl här
Arrangeras av Högskolan i Skövde i samarbete med ASSAR
Lunchseminarium: Process Mining i organisationer
Online
Fredagen den 4 februari, kl. 12:00-12.45

Vill du förstå hur en organisations processer fungerar i praktiken? Och genom den förståelsen identifiera flaskhalsar och avvikelser för att på så sätt effektivisera processer och arbetssätt? På detta lunchseminarium får du veta mer om den kurs i Process Mining som Högskolan i Skövde erbjuder senare i vår.

Tid: Fredagen den 4 februari, kl. 12:00 – 12:45
Plats: Helt digitalt via Zoom, du får en länk skickad inför eventet till den e-postadress du anger när du anmäler dig.

Anmäl dig här

Om Process Mining

Just nu finns ett ökat fokus på automatisering, optimering och simulering för att förbättra nuvarande processer. Genom Process Mining kan företag samla informationen från exempelvis automatiseringsinsatser och visualisera händelserna för att på så sätt se processernas konstruktion. Genom att visualisera händelseloggar, det vill säga det som sker i en process, kan företag analysera flödet och få en förståelse för vad som egentligen händer.

Om föreläsarna

Manfred Jeusfeld, Professor i informationsteknologi, och Mikael Berndtsson, Lektor i datavetenskap, båda hemmahöranda på  Institutionen för informationsteknologi kommer att hålla i lunchseminariet. Manfred är ansvarig för kursen Process Mining i organisationer vid Högskolan som kommer att gå senare i vår.

Kontakt

Mikael Berndtsson
E-postadress: 
Telefonnummer 0500-448322

Manfred Jeusfeld
E-postadress: 
Telefonnummer 0500-448303


Aktiviteten arrangeras av Högskolan i Skövde i samarbete med projektet ASSAR Industrial Innovation Arena. ASSAR, ett av de projekt som IDC är med och driver, finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Skaraborgs kommunalförbund, Västra Götalandsregionen och Skövde kommun. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

 

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova