Arrangeras av Länsstyrelsen

IDC tipsar

Klimatklivet - information och rådgivning

Ullevi restaurang och konferens, Göteborg

Onsdagen den 4 oktober, 13:00 - 16:00

Anmäl här
Arrangeras av Länsstyrelsen
Klimatklivet - information och rådgivning
Ullevi restaurang och konferens, Göteborg
Onsdagen den 4 oktober, 13:00 - 16:00

Onsdagen den 4 oktober finns möjlighet för dig som vill veta mer om Klimatklivet att få svar på dina frågor och att få träffa handläggare direkt. Länsstyrelsen tillsammans med Västra Götalandsregionen arrangerar detta tillfälle till vägledning. Det är också ett bra tillfälle att träffa och diskutera med andra som söker stöd. Under dagen kommer det finnas olika temabord med möjlighet att fördjupa sig i någon klimatåtgärd som man finner extra intressant.

Läs mer om Klimatklivet här

Läs mer och anmäl dig här

 

Vill du veta mer?

Hör av dej till Fredrik om du vill veta mer.

Industriutvecklare innovation

0500-50 25 12

Fredrik Johansson

Industriutvecklare innovation

Att jobba på IDC är oerhört utvecklande men samtidigt utmanande. Vi som jobbar här drivs hela tiden framåt genom att få vara en del i implementeringen och stöttning i den senaste forskningen samt i företagens utveckling.

Jag började som industriell utvecklare på IDC i augusti 2009 och jobbar i flera av de projekt IDC driver. Bland annat med spridning av tillämpad industriforskning och nulägesanalyser för att fånga upp industrins potentiella behov. Jag tittar även på hur hållbarhetsintegrerade och cirkulära företagen är. Jag jobbade en period på RISE med den cirkulära omställningen i Sverige och kan nu föra den kunskapen vidare till våra delägarföretag. IDC driver även ett antal nätverk där jag är sammanhållande för produktionstekniskt strategiskt nätverk.

På mitt foto har jag med mig en liten leksak som triggar tankeverksamheten. Den symboliserar lite av vem jag är, att jag gillar problemlösning och att få igång kreativitet och samverkan hos andra. Större delen av min fritid går åt till familjen. Jag har fem underbara barnbarn, så det är fullt upp nästan hela tiden!

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 12

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen