Workshopen arrangeras av TMF

IDC tipsar

Innovation - från snack till action

Träcentrum Nässjö

Tisdagen den 7 maj, 10:00-14:00

Anmäl här
Workshopen arrangeras av TMF
Innovation - från snack till action
Träcentrum Nässjö
Tisdagen den 7 maj, 10:00-14:00

TMF, trä och möbelföretagen, bjuder i samarbete med Innovation360, in dig till en workshop i innovationens tecken, där du får chansen att utforska viktiga komponenter för att lyckas med innovation och förändring.

Vi kommer fokusera på strategi, ledarskap, process och organisationsdesign för innovation, där vi konkret adresserar de fem frågeställningarna ovan. Du får möjlighet att reflektera i runda-bordet-samtal med övriga deltagare, varvat med interaktiva inslag där vi testar på moment ur strategi- och innovationsprocessen.

Workshop för djupare insikt

I slutet av workshopen har du fått en djupare insikt och förståelse för de olika komponenterna som är viktiga i en förändringsresa, hur man uttrycker sin ambition samt hur man matchar den mot rätt förmåga.
Du får dessutom med dig en verktygslåda för att enklare kunna omvandla idéer till innovationer genom en strukturerad process.

Sofie Lindblom, tidigare innovationschef på Spotify, numera vd och grundare ideation360, samt Agnes Sävenstedt, grundare och konsult Innovation360, guidar er genom dagen.

Varmt välkommen!

Pris: 4 500 kr. exkl. moms för en deltagare, 2 250 kr. exkl. moms för ytterligare deltagare från samma företag. I avgiften ingår förmiddagsfika och lunch.

Anmälan 

Sista anmälningsdag är den 5 april.
Avbokning kan göras utan kostnad fram till den 5 april. Återbud därefter debiteras med halva avgiften.
Om du får förhinder får du gärna skicka en ersättare som tar din plats.

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova