IDC tipsar

IDC tipsar: Karriärmässan Framtid

Högskolevägen 3 541 45 Skövde

Tisdagen den 6 mars, heldag

Anmäl här
IDC tipsar: Karriärmässan Framtid
Högskolevägen 3 541 45 Skövde
Tisdagen den 6 mars, heldag

Framtid är en karriärmässa av studenter för studenter och arbetsliv. Framtid har långa rötter; den arrangeras årligen vid Högskolan i Skövde sedan 1985 av Studentkåren i Skövde. Framtid lockar cirka 700-1000 besökare och 30-40 utställare varje år, och är en viktig mötesplats för studenter och arbetsliv.

Karriärmässan Framtid 2018 arrangeras tisdagen den 6 mars.

För intresserade arbetsgivare

Arbetsgivare är varmt välkomna att ställa ut i Framtid 2018. Under våren 2017 var det ett stort intresse för Framtid och det många arbetsgivare som inte fick plats. Därför utökas mässområdet denna gång och fler monterplatser skapas. Mässan arrangeras i Hus G som tidigare år men även i Hus D. Hus D kan vara bekant för er bland annat från Safirs arbetsmarknadsdag, och det är mest studenter inom IT och ekonomi som studerar där. Mässområdet ligger i gatuplan bland studenternas pentryområde vilket kan möjligtvis leda till extra samtal.

Vill du boka en monter till mässan finns mer information och bokningssystem här. 

Karriärmässan Framtid är en viktig kontaktyta där människor från näringsliv och offentliga organisationer kan möta Högskolans studenter. De kontakter vi knyter med varandra på Framtid är till nytta för arbetsgivare, för Högskolan i Skövde och för hela vår region.

– Lars Niklasson, rektor, Högskolan i Skövde

Se bilder från karriärmässan 2017

Vill du veta mer?

Hör av dig till Marie om du vill veta mer om karriärmässan Framtid.

Industriutvecklare tillverkning

0500-50 25 11

Marie Brehag von Haugwitz

Industriutvecklare tillverkning

Jag blev en av medarbetarna här i september 2015 och drev då Kompetensnavet. Nu jobbar jag med projektet Digiresan, som utvecklar och ökar digitaliseringen bland industriföretagen i Skaraborg.

För mig betyder IDC samverkan, innovation och nyfikenhet. Genom att jobba här får vi möjligheten att påverka industrin och tillväxten i Skaraborg. Det är det som är så roligt, att få se de små företagen utvecklas och ta de där små kliven som på sikt kan betyda så mycket.

Efter jobbet är det viktigaste för mig att få tid tillsammans med min familj. Vi är gärna ute och vandrar eller åker skidor, vilket jag ville skulle synas på mitt foto, därav friluftsmagasinet, och mössan. Mycket tid går även åt till barnens intressen; enduro och hästar.

Kontaktuppgifter

  • 0500-50 25 11

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska Regionala Utvecklingsfonden
  • Europeiska Socialfonden
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Tillväxtverket
  • Vinnova
  • Västra Götalandsregionen