Fokusträff | Projekt

Fokusträff: Ledarskap & medarbetarskap - attraktivitet

ASSAR industrial Innovation Arena Skövde och online

Onsdagen den 9 mars, kl 13:00 - 16:00

Fokusträff: Ledarskap & medarbetarskap - attraktivitet
ASSAR industrial Innovation Arena Skövde och online
Onsdagen den 9 mars, kl 13:00 - 16:00

Den 9 mars kommer Anna Dyhre till ASSAR och vårens första Fokusträff.

Äntligen har vi möjlighet att arrangera en Fokusträff på ASSAR Industrial Innovation Arena igen.  Och vi är glada att kunna bjuda in dig till en föreläsning med Anna Dyhre som kommer att prata om attraktivitet och kompetens. Boka din plats redan idag, mer information om Fokusträffen kommer längre fram.

Tid: Onsdagen den 9 mars, kl 13:00 – 16:00
Plats: ASSAR Industrial Innovation Arena Skövde, Kavelbrovägen 2B. Det går även att följa Fokusträffen via länk. I din bokning anger du hur du önskar delta.
Målgrupp: Alla inom den tillverkande industrin som vill veta mer om ledarskap, attraktivitet och kompetens.

Anmälan är stängd

I filmen berättar Anna Dyrhe om Fokusträffen

 

Om Anna Dyhre

Anna Dyhre.

Anna är en sann göteborgare, trots att hon har bott över 15 år i Stockholm. En lång bakgrund inom affärsvärden, bland annat en juristexamen och som VD på The Dialog Corporation i London,  kombinerat med hennes stora samhällsintresse och mångåriga erfarenhet av Employer Branding är en unik mix. Denna mix ligger grund för Annas unika förmåga att, med konkreta exempel, tydliggöra hur Employer Branding och HR kan, och bör, gå hand i hand med affärsnyttan. Därmed hjälper hon dig att göra ditt företag, eller din organisation, än mer framgångsrikt.


Eventet arrangeras av IDC West Sweden AB. IDC driver projektet Catalyst finansierat av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund. Vi har i uppdrag att långsiktigt stärka konkurrenskraften och lönsamheten för Skaraborgs tillverkande industriföretag. För en hållbar framtida industri.

 

Dela via

Våra finansiärer
  • Europeiska unionen
  • Västra Götalandsregionen
  • Skaraborgs Kommunalförbund
  • Skövde Kommun
  • Vinnova